joi, 10 decembrie 2015

Joi cu link-uri noi ... pentru Craciun !!!

     Craciunul inseamna familie , daruire  , inseamna frumosul acela simplu , care se realizeaza din aproape nimic , dar care umple sufletul de bucurie ! 
      M-am gandit, sa va expun aici cateva frumuseti ,care v-ar putea ajuta, sa daruiti ceva facut de manutele voastre sau cu care sa va decorati casuta  ! 
             Eu anul trecut mi-am facut bradut din ata ...
                                                 
... dupa indicatiile de aici  la care doresc insa ,sa va adaug urmatorul pont : faceti conul din carton mai gros, pe care-l inveliti in folie alimentara ,pentru o mai usoara desprindere a bradutului de ata obtinut. Dupa aceeasi metoda  folosind insa baloane , va puteti  face globuri ,carora le puteti atasa o instalatie . Eu asta doresc sa fac anul acesta !!! Va puteti ajuta de tutorialul acesta  !!
      O idee frumusica , pe care cei  mari o pot face din fetru  iar cei mici din carton   . Se pot folosi in nenumarate feluri : agatate in brad , etichete pentru cadouri sau  lipite pe geam !
                                                                

 Poate aveti nevoie de o fundita pentru  decorarea unui cadou ....
                                                                           

.... si tocmai atunci nu e de gasit una prin casa  . Acest tutorial va poate scoate din impas !!
                     O felicitare tare draguta  , sursa aici !
                                                

Acest PDF  de la    Happy and blessed home , imagini care pot constitui un frumos joc de memorie  , unele dintre ele putand fi folosite drept etichete pentru cadouri !!
 Pe  blogul Stilorganizat.ro  gasiti  Ornamente Pentru  Craciun facute pe acelasi principiu al simplitatii precum si postari despre Organizarea de Craciun  !
Numeroase maini dibace si ingenioase si-au inscris postarile acolo , deci nu uitati sa intrati in casuta Irinei , pentru idei simple si frumoase ! 
Cam atat pentru azi , sper sa va fie de folos ! 
                   Spor si voie buna va doresc !

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină