vineri, 27 noiembrie 2015

Jurnal de femeie simpla !!

Pentru astazi ... 27 noiembrie 2015
Afara ... rece , foarte rece , bruma groasa si ceata . Curtile  vecinilor deja sunt aranjate cu beculete si globulete. Trandafirii se incapatineaza sa doarma . Am vazut si noi ceva fulgi de zapada , insa totul a durat cam 15 minute si gata magia !
Mă gândesc ...Sunt multe ganduri ravasite .  Au fost si inca vor mai fi zile grele si care necesita, unele  suferinta , altele cheltuit de bani .Am avut parte si de revelatii privind lectiile de viata , dar si de momente in care , din pacate , viata mi-a aratat inca o data , ca sinceritatea nu place , cat ai vrea tu sa-i respecti pe oameni . Pe scurt  : unul dintre porumbei ne-a parasit , Diana va purta ochelari iar eu trebuie sa fac o interventie mai putin placuta pentru noi doamnele. In rest e totul pe repede-nainte . E bine , suntem bine si ne bucuram cat se poate de tot ce vine .
De unde invat ...de la oameni rabdatori , frumosii mei oameni-prieteni sinceri  din tara , care ma asigura ca nu exagerez si  ca, inca gandesc logic si limpede.
Sunt recunoscătoare pentru ... tot ce sunt si am  , pentru sarbatori , pentru viata, pentru inimioara asta superba , cumparata de Diana de la un muzeu , special pentru mine . Nu ma pricep , insa seamana foarte mult cu piatra soarelui 
                           


Din bucătărie ... nimic ...mancare ca la nemti , adica gatim pe loc si mancam .
Cu ce sunt imbracata ... lucruri calduroase
Citesc ... bloguri si siteuri de dezvoltare personala
Ceea ce astept (sper) ... o zi cu spor
Ce mai mesteresc ... as vrea  sa fac asa ceva 
                     
sursa FB
                                    
sursa FB
Ascult ... cum tuseste Diana ...o tot tine asa de 3 saptamani , timp in care medicul mi-a umplut dulapul de siropuri . I-am facut ceai din coji de nuca si observ ca acum rupe din gat , deci sper ca-i de bine .
În casa ... se poate si mai si...
Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa daruiesc
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... Alin e foarte obosit , deci vom ramane la domociliu sau poate doar  putin la spatiul de joaca acoperit .
Aici sunt  imagini pe care am gândit să le împărtășesc: sunt imagini scanate ale unor semne de carte , care se cos in punct de cruce , pe care vi le daruiesc cu drag . ( clik pe imagine , salvati si imprimati cu negru pentru o mai buna rezolutie . Dati-mi de stire daca nu ies bine)
                                 



          Taniusa  ne gazduieste aceste jurnale . 
             Va doresc zile pline de liniste si spor !
 

6 comentarii:

  1. Si noi tot pe acasa stam, ca stii cum se spune, nicaieri nu e mai bine ca acasa. te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faina inimioara, plus ca e din piatra si e asa de fain sa tii in palme pietre:). Mie imi plac domnisoarele cu ochelari, sunt foarte chic, imi doream si eu sa port cand eram de varsta Dianei, a vrut mama mea sa-mi ia cu sticla simpla:). Acum port ochelari la calculator si la lucruri migaloase:). Si noi stam tot in casa, de altfel e asa de dezolant afra incat nici ca-mi vine sa ies. Imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dianei ii sta bine cu ochelari , insa purtatul lor ca si responsabilitate , pica in grija noastra !! ...Banuiesc ca ,desi acum ii porti de nevoie , tot cu placere o faci ! Noi desi am spus ca nu iesim din casa , am plecat pentru o ora la patinuar in aceasta seara , desi burniteaza si bate vantul . Va imbratisez dragele mele , dragi ! O saptamana magica ,va doresc !!!

      Ștergere
  3. Am ajuns târziu? Și ceaiul de cimbru e genial al tuse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuuuuu ! Tot o mai zgandara in gat , desi tind sa cred ca e mai mult bronsita ! Si oricum , orice sfat de tip naturist e binevenit , asa ca-ti multumesc tare mult! O saptamana frumoasa-ti doresc !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină