joi, 24 septembrie 2015

Cu incredere , caci nimic nu-i intamplator !

    Asta a fost  gandul meu  din dimineata zilei de ieri !  
                
    Dupa cum stiti , scaderea brusca in greutate , mi-a " facut rost " de investigatii medicale amanuntite. Dupa controalele specifice genului feminin facute  in tara , unde am aflat de lama de lichid, ieri a fost randul "tevilor " din dotare sa fie curatate si investigate. Acum rad , ieri si alaltaieri beam apa  si plangeam !  Dupa ce-am dormit aproape o ora , caci procedurile aici se fac sub anestezie , m-am ales cu o raceala zdravana  ...si probe pentru biobsie . Vreo trei , pe partea de duoden ( cat inteleg eu germana - adica aproape nimic - si cat ma poate ajuta google ) ! Maine am iar programare , de data aceasta la medicul de familie , o doamna care vorbeste romaneste , deci o sa vad ,cam ce scrie acolo .  Raman in continuare intrebarile  (  firesti ,  zic eu ) : de ce slabesc  si de unde lichidul  , IN CONDITIILE IN CARE TOATE ANALIZELE SUNT OK ?  
      Oricum , multumesc Cerului , desi nu inteleg cum se intampla asta ,  am asa o stare de " totul o sa fie mai mult decat bine " , de ma minunez si eu de mine . Plus ca , am preferat ca nimeni din cunoscuti , sa nu stie unde sunt si ce fac . Alaturi mi-a fost doar sotul , in rest m-am descurcat eu ,singurica cu engleza mea ,  atat cat stiu si uite ca am reusit .Deci , cu incredere inainte!  
        Sanatate tuturor si ganduri pline doar de pozitivitate !
     

13 comentarii:

  1. Sanatate draga mea:* Sa dea Domnul ca toate sa fie bune:)

    RăspundețiȘtergere
  2. POTI !
    DA POTI !
    MULTA MULTA SANATATE
    rodica

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult curaj, sa treci cu bine peste toate incercarile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Domnul ! Multumesc , ca de curaj , chiar am mare nevoie! Zile cu soare si bucurii iti doresc !

      Ștergere
  4. Simt o nota de optimism in gandurile tale si asta ma bucura :) Am incredere ca totul va fi bine pana la urma :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat e rezolvabil , si slava cerului ( deocamdata ) nu-i de operatie sau altceva muuuulltt mai grav si de durata , si eu am incredere ca voi fi mai bine in curand ! Multumesc tare mult pentru vizita si pozitivitate !

      Ștergere
  5. Iti citesc de ceva vreme blogul cu mare drag si iti tin pumnii sa-ti fie bine. Sanatate iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare, tare mult Laura ,pentru vizitele dese si gandurile bune . Cand e vorba de sanatate , toate gandurile astea prind tare bine , MAI CU SEAMA CAND VIN DIN PARTEA UNOR SUFLETE , PE CARE LE "STI" DOAR VIRTUAL ! Imbratisari !

      Ștergere
  6. Multumesc din suflet, Luiza ! Sanatate si protectie si tie !

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. Multumesc ! Pana la noi "descoperiri , deocamdata totul e sub control ! Va fi bine , trebuie sa fie ! ....Zile cu soare si-o toamna cat mai prietenoasa , va doresc !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină