miercuri, 3 iunie 2015

Miercurea fara cuvinte !

      Sa faci pasi inapoi, atunci cand te simti coplesit , uneori  poate fi cea mai buna alegere  !
            
sursa google
     In fiecare miercuri ,Carmen ne provoaca cu  acest joc !                 

               O zi linistita, dragilor !

10 comentarii:

  1. Am vazut si eu asta pe facebook si sunt perfect de acord, doar ca! Noi mergeam la tara in vacante si nu locuiam acolo pentru ca parintii nostri locuiau la oras si continua sa stea la oras...Eu mi-as trimite cu mare drag copilul la tara dar bunicul meu are aproape 90 ani... altfel acolo si ar petrece fiece zi de vacanta:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inchipuie-ti draga mea Anca , ca pe-a mea buburuza , am lasat-o la bunici , iar la 2 noaptea , m-au sunat, sa vin s-o iau, ca plange si nu poate dormi ...noroc ca "tara" noastra era la doar 30 km departare !!! ....Deci sta ziua acolo - mai ales ca are si copilasi cu care sa se joace ...dar noaptea e jale !...Si nu s-a intamplat doar o data ! .... Am spus ca o sa incercam si anul asta , ca , vorba aia s-a mai marit si poate reusim ! ....Si eu care vroiam s-o trimit in tabara !....VISE !...TE IMBRATISEZ , DRAGA MEA !

      Ștergere
  2. Daaa..., bine-ar fi pentru copii. Cine mai are unde :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ! ...Unii sunt norocosi , altii nu ! Om fi avut noi copilarie grea , dar era si frumoasa ! Acum privind inapoi , totul e de basm ! Multumesc pentru vizita si comentariu Anastasia Ana ! Te mai astept !

      Ștergere
  3. Pe mine ma sperie atata tehnologie care ne invadeaza. Parca in copilaria mea apreciam altfel o jucarie sau o vizita la bunici.
    Acum totul se misca cu alte viteze si nu e neaparat mai bine.
    Dar cred ca mireasma povestilor spuse de bunici e unica!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate ! Si sti ce ma supara cel mai tare , ca totul e alimentat de grandomania unor parinti ! Ca se cere , ca e bine sa sti ...e una , dar ca trebuie sa am mai sus decat a lui xsulescu , si ca ..."la valoarea mea "...aici deja e altceva !....Iar copilasii crescuti in spiritul asta ...sunt destul de rautaciosi ...
      Da , povestile bunicilor , vor fi mereu unice si pline de magie ....dar ele nu pot fi interpretate asa ,decat de inimi care inteleg magia !!....Imbratisari si multumesc !

      Ștergere
  4. Da, foarte adevarat! Exact asa petreceam vacanta, de-abia o asteptam pe urmatoarea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Satul avea simplitatea lui ...iar noi priveam totul destul de firesc .Erau si foarte multi copilasi ...acum , cum bine spunea si Anca , batranii sunt mult prea "impovarati de timp" ...unii nu mai au rabdare , altii nu mai au "timp" ! Ce repede au trecut vremurile si cat de mult s-au schimbat toate !!! ...Multumesc pentru vizita ! I

      Ștergere
  5. Vacantele la bunici - plin de copii pe strada sau cineva cu care sa te joci la orice ora... :) Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , da , un adevarat maraton al jocurilor ! Bucuria fructelor mancate direct din copac , fara grija hainelor care se patau ...nebunia paparudelor in plina ploaie de vara ...mersul in picioarele goale ... , ulcica cu lapte proaspat abea muls de la vacuta ...cosul plin cu bunatati , cand bunica se intorcea de la biserica ...ehee si cate si mai cate !! .... Multumesc ! Pupam si noi !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină