marți, 30 iunie 2015

Leapsa calatoriei !

      Loredana mi-a  " dat tag "  la Travel Tag  . Sper sa ma descurc !  Multumesc suflete !


1. Unde ai zburat prima oara cu avionul ? Trebuia sa se intample asta acum cam 3 ani ...Cand am ajuns la aeroport , zborul era anulat ...poveste lunga ! Zborul era spre Germania . Poate se va intampla intr-o zi, s-o fac si pe asta !
2. Numeste trei lucruri esentiale pentru tine atunci cand calatoresti. Telefonul , limba engleza si oamenii veseli.
3. Cu cine ai vrea sa calatoresti? Cu familia (inclusiv catelul) si inca vre-o trei familii ( niste zapaciti care mi-s  tare dragi ! )
4. Ce loc din avion preferi: geam, culoar, mijloc? Desi am o mare problema cu inaltimile (o intamplare nefericita) , cred ca as vrea la geam .
5. Cum "pierzi timpul" atunci cand calatoresti? Citesc despre locul respectiv si neaparat intru in magazine cu suveniruri .
6. Numeste cateva tari in care ai calatorit. Nu pot spune ca am calatorit . Acum sunt in Germania si am fost in Strasbourg - in sudul Frantei .
    

 

...si cel mai mare ceas cu cuc din lume  in oraselul german Schonach .


 Cucul ceasului masoara un metru si jumatate. (Haioasa prezentare , stiu ...!!!)

7. Care dintre acestea e preferata ta? Cred ca mi-ar placea mai mult in Franta.
8. Cu ce mijloc de transport iti place sa calatoresti? Cu trenul prin tara , si cu masina in afara ei !
9. Numeste un loc in care ai vrea sa te intorci, din locurile deja vizitate? Nici unul !
10. Exista vreun loc in care nu ai mai vrea sa te intorci? Da , asta in care sunt acum .
11. Ai ceva patanii interesante din categoria "M-am pierdut"? De ratacit , ma ratacesc , dar nu fac din asta o tragedie ...intreb si imediat ma lamuresc !
12. Unde ai calatori special pentru mancare? Din pacate ( sau din fericire), mancarea nu reprezinta ceva de interes pentru mine ...si-apoi ciocolata si lapte , gasesc oriunde in lumea asta !
13. Care este urmatoarea ta destinatie? Era pe lista o zi la Paris...era !
14. Cum iti place sa iti structurezi calatoria? Mie-mi place la nebunie, sa am cu mine pe cineva care-a mai fost si stie locul respectiv ! As alterna timpul pentru vizitat, cu cel pentru stat la taclale.
15. Pe cine provoci? Cine doreste si pofteste !    

8 comentarii:

  1. Si eu citesc despre locul acela pe "amfostacolo" :), la suveniruri am renuntat, dar caut ate, materiale si reviste de lucru de mana:) Dar cat sunteti de frumoase in ultima pozaaa, supeeeer:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , e cel mai indicat sa citesti ce spun altii , caci uneori e marketing pur ! In familie ( socri , cumnati , nepoti ) inca sunt apreciate suvenirurile , evident alaturi de micile atentii.....Multumim Anca ! Ghidusiile celor mici , vor umple mereu amintirile de zambete si tu sti asta destul de bine ! ....Imbratisari dragele mele, dragi !

      Ștergere
  2. Ah da, suveniruri!! Si eu le ador, neaparat imi iau felicitare si un magnet de frigider :) Apoi la cei apropiati cate ceva, imi place asa! Cat de frumos acolo in Germania, unde e? Sotul meu e innebunit dupa ceasurile alea, poate daca nu ar fi departe de noi am merge intr-o vizita. Uite ca eu in Strasbourg nu am fost, desi e desult de aproape. Dar am facut schimb de tren acolo anul trecut mergand spre Paris. Nu stiu in ce zona stai, dar poate gasesti tren, eu am facut 4 ore cu trenul Basel-Paris si am gasit pret foarte bun. Sper sa ajungi, cred ca iti va placea! Te pup Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos!?...in Germania !!??...personal Germania mi se pare iadul pe pamant ...! Vestitul ceas care apare in cartea recordurilor e in muntii Padurea Neagra ! Mai e si o atractie turistica in drum spre ceas ... "Cele 7 cascade" ...parca asa se numea! Nu se pune problema cu ce ajung la Paris , caci cu masina se ajunge mult mai repede , banii sunt problema ! Sunt curioasa , e drept ! Sotul a fost si a spus ca e placut ! .....Si eu te pup!

      Ștergere
    2. Din Germania am vizitat Berlinul, care mi-a placut tare tare mult, am facut o mica plimbare prin padurea neagra fara sa apucam sa vedem locuri foarte turistice, de exemplu am vizitat fabrica de bere rothaus, la fel foarte frumos in zona aceea. Apoi am mai vizitat cateva satulete la granita cu Elvetia. Imi place tot ce am vazut pana acum, chiar sunt curioasa de ce ai o parere asa rea despre germania... Poate in primavara as merge iar spre padurea neagra, dar cu mai mult timp la dispozitie. :)

      Ștergere
    3. Una e sa vizitezi ...alta e sa traiesti ....si eu cand am venit acum 11 ani pt prima data in DE SI-AM STAT CAM 3 LUNI , AM ZIS "OAU "...traind aici ...e iad pur ...hm ,n-are rost ...e parerea mea si-atat ... fiecare are contextul sau in care-si traieste experientele . Vizite frumoase-ti doresc !

      Ștergere
    4. Ai dreptate, depinde de experiente. Eu acolo nu am locuit, doar am vizitat.. Imi pare rau ca ai o experienta asa rea acolo, nu e usor sa fi strain niciunde, si sigur ai motivele tale pentru care ti se pare un iad. Iti doresc multa tarie sa le induri pe toate, Gabriela, te pup!

      Ștergere
    5. Poate o data o sa ti le povestesc !!! Sigur vei intelege si te vei minuna !!! Imbratisari !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină