vineri, 17 aprilie 2015

Jurnalul unei femei simple

Pentru astazi ...17 aprilie 2015 
Afara ...cald dar fara soare ... se pare ca va veni ploaia . 
Mă gândesc ...CA INTELEGEREA VINE DIN CUNOASTERE SI ECHILIBRUL DIN ACCEPTARE . Nu spun nimic nou pentru nimeni , doar ca aceste trairi se manifesta in viata mea ,din ce in ce mai des in ultima perioada. 
De unde invat ...din tot si toate ...si cu cat invat mai mult , cu ata ma simt mai vinovata ...stiu, nu-i bine ...inca nu-mi iese iertarea !  
Sunt recunoscătoare pentru ...stapanirea de sine si puterea de a fi eu ...si pentru ingerul meu pazitor . 
Din bucătărie ...e curata , semn ca inca nu m-am apucat de gatit . As manca niste briose . 
Sunt imbracata ...tinuta sport , lejera . 
Citesc ...astrologie, numerologie... niste chestii plus ca , vreau sa aprofundez comunicarea asertiva ...avem probleme cu Diana , care tind sa devina mari ...deci trebuie sa invat . 
Ceea ce astept ca evenimentele sa se desfasoare...si 
sper ... ca cineva drag sa-si dea seama ,care e drumul pe care trebuie sa mearga . A primit destul de multe semne si indicii! 
Ce mai mesteresc ...mai nimic , sau cel putin , nu ce mi-as dori sa mesteresc . 
Ascult ...e liniste ! Toti sunt plecati ...doar eu si Atilut intr-o liniste perfecta ! 
În casa ...e binisor la prima vedere ...insa atmosfera e cam incarcata ... 
Unul dintre lucrurile mele preferate ... ...sa vorbesc la telefon cu mama-soacra ... deci , ati ridicat din sprancene ?! Ei , eu am avut noroc ! ...Si chiar am sa o sun azi , caci e o zi speciala : babacii sarbatoresc 38 de ani de casnicie ! 
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ...nimic , absolut nimic . 
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:
                          
Diana gateste  !
         
Taniusa ne gazduieste jurnalele ! 

              Zile linistite si implinite sa aveti !

10 comentarii:

  1. Gospodina Diana! Bravo! :) Sa ne spui mai multe despre comunicarea asertiva! Pare interesant si folositor! :) cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , are o placere deosebita sa faca treaba de oameni mari !... Voi scrie despre ea, dupa ce vom constata roadele ! Ne-au schimbat mult comportamentul toate intamplarile din ultima perioada ...si nu-i tocmai usor nici pentru copil ! Sper sa reusim, si o astfel de comunicare sa dea roade. Te imbratisez !

      Ștergere
  2. Vai ce domnisoara harnica!!! Ce frumos si bun a facut ea acolo:). 38 ani? Multi inainte, e minunat:). Sa aveti zile pline de soare si bucurie:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand vrea sa impresioneze , n-o mai poti opri ! ...A vrut ea sa faca si altele mai complicate , dar am reusit s-o temperez , si-a ramas la omleta cu carnita si cascaval ras .A umblat foarte increzatoare si la aragaz , si chiar daca s-a fript putin , a mers departe ! ...Cat despre aniversarea bunilor ...nici mie nu-mi vine sa cred ! Multumim de urari si vizita , draga mea ! Un sfarsit de saptamana minunat cu mult soare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu fericirea de a avea o socra cu care imi place sa stau de vorba ;) 38 de ani de casnicie waw Felicitari si multi inainte! Ai o gospodina in casa felicitari si tie, eu m-am trezit de dimineata si fetele mi-au facut o surpriza- au facut micul dejun si curatenie in bucatarie :P O duminica minunata sa aveti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, ca suntem 2 norocoase ! E mare lucru , ca soacra sa-ti fie apropiata ! Multumesc de urari ! Transmit la randu-mi ! ... Chiar ti-au facut o SUPER-SURPRIZA ! Merita toate laudele ! Sa le tina Dumnezeu obiceiul ! ...Si uite asa , noi ne pierdem in sentimente , si ne uitam la fostele mici gagalici , care acum sunt adevarate domnisoare in devenire , si raportandu-ne la asta , nici nu-ti vine sa crezi , cat de repede a trecut timpul ! Sa le tina Domnul sanatoase si cu inimi pline cu lumina ! ! ...Te imbratisez draga mea ! O duminica plina de veselie va dorim si voua !

      Ștergere
  5. Iti doresc sa iti gasesti linistea si echilibrul pe care il cauti. te simt destul de nelinistita, draga mea.
    Felicitari fetei harnicute! Le merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc suflet drag ! Da, ma simti bine ! ...Probabil gresesc undeva , si nu reusesc sa-mi dau seama unde ! ...Multumesc pentru felicitari ! Am sa-i transmit ! ....Te imbratisez cu mare drag , suflet frumos ! O duminica linistita si cu bucurie sa aveti !

      Ștergere
  6. Si eu trimit felicitari Dianei! Si pupici!
    Iar cu soacra esti chiar norocoasa! Vezi, trebuie sa accentuezi aceste aspecte, cele bune. Asa imi spunea mie o draga prietena si am ajuns sa ii dau dreptate. Numai bine, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim si noi va pupacim ! Ei draga mea , pai vezi , asta e problema ...ele , toate alea bune din viata mea , sunt la 2000 de km departare !!!...Zile linistite si mmmuuullttta sanatate draga mea !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină