marți, 27 ianuarie 2015

Strambaturi de incepatoare !

     Am spus ca vreau sa incerc, si asta fac de ieri in coace . Pana o sa iasa ceva uniform din mainile mele, mai am cale de batut , dar ma incanta strambatura mea . Ar fi trebuit sa iasa asa , insa a iesit aceasta tentativa de inimioara. M-am amuzat teribil cu crosetul in mana si ochii  fugind cand pe tutorial , cand pe carte !!! 
                  
                              
     Acum inteleg , cata munca e ,sa faci asa frumuseti crosetate ! Si mai stiu ... ca-mi place !!!

4 comentarii:

  1. Mie imi place inimioara roz!
    Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai si mie imi place! Ce, ai vazut inimi perfecte?
    Draga mea, sa stii ca am incercat de cateva ori sa intru pe blog, caci doream sa stiu ce faceti si nu inteleg din ce motiv, blogul nu se incarca. Este drept ca si eu am avut probleme cu computerul, dar nici de la serviciu nu mi-a mers. M-am bucurat ca astazi am reusit, ca am aflat in sfarsit unde sunteti, ca sper ca satul acela cu prea multa liniste sa va aduca pacea in suflet si din nou iti multumesc pentru darul tau deosebit, pentru gandul la mine si efortul pe care l-ai facut! Sa va fie cat mai bine si spor la invatarea limbii germane. Este un lucru care nu poate fi decat bun, este grea, am tot auzit, dar fiind acolo se invata mai usor. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela draga mea , cat ma bucura vizita ta , nici nu-ti imaginezi ! Chiar nu stiu de ce nu se incarca blogul - hm , o fi ceva din setarile mele ??!! ...O sa intreb baiatul care m- a ajuta cu partea tehnica .....DAR , ai perfecta dreptate , inimile sunt perfecte prin imperfectiunile lor , si asta face ca fiecare inimioara sa fie unica !!! Cat despre germana , om vedea ! Sti, e ca-n vb aceea inteleapta , spusa de un taran , care a fost intrebat "Bade , ce spui de intrarea asta in U.E ?" , la care acesta raspunde " De intrat am intrat , da sa vedem cum om iesi din asta !! "....- asa si noi cu germana , om veda cum om iesi si din asta ! .... Si nu trebuie sa-mi multumesti - am spus-o si o repet ...MI-A FACUT O MARE , MARE PLACERE , si atunci cand lucrurile sunt facute cu placere , e foarte usor sa daruiesti . Eu iti sunt recunoscatoare de o mie de ori , pentru gestul tau de atunci , care a fost o adevarata mangaiere pentru sufletul nostru ! !! Sa aveti o duminica superba si un februarie plin de iubire si frumos , si-ti multumesc pentru gandurile frumoase , pentru urari si incurajari !!! Pupici multi , multi de la noi toti !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină