luni, 26 ianuarie 2015

Fursecuri cu unt !

    Pentru Taniusa cu dedicatie , si pentru cine mai doreste cu dragoste !
   INGREDIENTE:
  200g unt , 200g zahar (pudra), 2 plicuri de zahar vanilat , 350g faina , 3 oua , putina sare .
   MOD DE PREPARARE:
 Untul se amesteca bine cu zaharul pudra, se adauga ouale, unul cate unul .Adaugam  faina pana se obtine un aluat vascos. Se incinge cuptorul la 150 grade celsius. Tava nu se unge ,deoarece ele sunt deja unsuroase .Se lasa la cuptor pana capata o culoare aurie , aproximativ 15 -20 de minute .
     Acum , din experienta : 
1.Este un aluat care in timpul coacerii ,isi modifica forma , deci , daca aveti stampila , pentru a le da forma data de mine , va sfatuiesc sa le stampilati ,cand sunt aproape gata , pentru ca scrisul sa se vada dupa coacere.
2. Pentru a fi puse in tava ,si sa aiba si forma cat de cat , va sfatuiesc , sa va inmuiati mainile in ulei si sa le dati forma dorita.
3.Puneti  totusi in tava hartie de copt .Iar daca le doriti definite la margine , asa cum am dorit eu , puteti face asta cu o forma cerc .
4.La mine nu s-au aurit , probabil ar fi trebuit , sa le dau cu ou inca de la inceput . Insa timpul este corect.
     In fine , s-au papat , deci n-a contat , ca-i fursec cu ou sau decupat !! Na, c-o dau si-n rime ! 
    Sa va fie pe plac !  Va pup !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină