sâmbătă, 6 decembrie 2014

Inconjoara-te de oameni frumosi si invingatori !

       Chiar daca  ne place sa recunoastem sau nu , avem nevoie unii de altii , pentru a evolua .Si nu ma refer  la competitie , ci mai degraba la nevoia de a ne stimula ,de a ne incarca bateriile . Avem nevoie in viata noastra  de oameni   care sa ne umple de bucurie , oameni motivati , care stiu sa inspire incredere in fortele proprii. Avem  nevoie de recunoastere si asta nu e nimic rau , atata timp cat cei cu care te insotesti , impartasesc sincer si cu drag din experienta lor , motivandu-te si dandu-ti puterea de a merge mai departe .Nu trebuie sa ne traim viata pentru a impresiona pe altii , pentru ca daca ne vom  inconjura de oameni frumosi , aceia stiu si ne vor aprecia la justa  valoare .Uneori gresesti , alteori te simti obosit , asta nu te face mai putin invingator .
     Fiecare din noi e o lectie de viata , niciun om cu care interactionam , nu e intamplator in viata  , precum  fiecare situatie isi are rolul ei .Dar daca alegem  langa noi oameni care sa ne dea incredere ca vom reusi , atunci vom intelege ce anume avem de invatat si nu ne vom grabi sa judecam , ci sa ne perfectionam , devenind mai ingaduitori.
sursa google
      Sa faci ceea ce-ti place si  sa te inconjori de oameni plini de motivatie , sunt 2 lucruri esentiale pentru a simti ca traiesti din plin .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină