sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Deja noiembrie !!!!

  Inceput de sfarsit : de toamna, de an ...!
  Timpul isi face treaba lui  si o face bine ,putin cam egoist ,dupa parerea mea , dar (poate) totul tine de perceptia fiecaruia.
sursa google

    Luna asta o sa ma iau la tranta cu timpul. Si ca sa castig, am ales cuvantul de ordine si anume  "simplitate".Fara ganduri , fara asteptari, fara etichetari ,traiesc prezentul si atat. Viitorul e ziua de maine , despre trecut nu vreau sa vorbesc .Vorba unei femei : pasi marunti si scopuri mici .Si Anca are dreptate :  totul cu mult calm si bucurie . Si da , in ceea ce priveste calitatea de parinte  ma voi bucura de lucruri mici si simple , si chiar daca nu sunt un parinte perfect , ma voi stradui sa fiu ,asa cum spune foarte bine Mihaela . Irina traieste simplitatea de ceva timp, si deci se poate .Am mai experimentat simplitatea cu ceva timp in urma, insa locatia era alta ,cu resurse la indemana. Nu caut scuze ,vreau doar sa-mi acord mai multa intelegere, deci sa mentin totul la modul realist .
    Pentru astazi , zi de sambata ,forfota se va desfasura in bucatarie . Inventarul alimentelor si meniul pe saptamana viitoare ,sunt indeletnicirile pe ordinea de zi .Temele cu buburuza si o tarta cu mere ,vor intregi ziua. 
  Constantin Brancusi spunea :
       " Lucrurile nu sunt greu de facut . Greu este sa te pui in starea de ale face ."
          Sa aveti un sfarsit de saptamana implinit  !!
       
               

2 comentarii:

  1. Frumoase sfaturi ai cules, in aceasta sinteza.
    O parte din ele imi sunt atat de potrivite -o sa inecrc sa le respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ! Am fost crescuta cu un spirit critic si foarte des despic firul in patru , ceea ce nu e (mereu) bine. De aceea am si adus pe blogul meu provocarea Irinei , si anume "Luna recunostintei" , tocmai pentru a invata sa constientizez prezentul , bucurandu-ma de simplitate .
      Multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase si pentru vizita , si va astept cu mare drag oricand doriti ! Pupici !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină