miercuri, 28 august 2013

"Nu povestiti grijile si necazurile voastre "

sursa foto google
    "Va  inchipuiti ca grijile si necazurile voastre ii emotioneaza pe ceilalti,si atunci le povestiti in speranta ca se vor interesa de soarta voastra.Dar ei nu vor dori atunci decat sa scape de voi cat mai repede ! Ei da, din nenorocire ,sau din fericire,asa este construit omul: daca vreti ca toata lumea sa va ocoleasca , vorbiti zilnic despre necazurile voastre,bolile voastre, grijile voastre si veti vedea daca ,in scurt timp , veti mai avea auditoriu! Deci,este o atitudine stupida! Mai bine tineti ascunse aceste detalii.In general,ceilalti nu au capacitatea de a gasi solutii la problemele voastre, si atunci la ce bun sa le ma spuneti? Ei tot nu pot nimic. Deci,nu numai ca va pierdeti timpul povestindu-va in zadar toate problemele, dar , in acelasi timp, scadeti in ochii celorlalti,care nu va vor mai aprecia. Isi vor da seama ca nu sunteti nici inteligenti, nici puternici si se vor indeparta de voi.
  Daca vreti sa nu va pierdeti prietenii, ascundeti necazurile voastre, nu le spuneti nimic, nu va plangeti lor, dar, in schimb,legati-va de toate Puterile ceresti, de toate Entitatile luminoase, care sunt peste tot in jurul vostru, gata sa va ofere ajutorul lor. Din acel moment, veti deveni mai puternici, mai tari,mai luminosi, iar acea forta si putere care va emana din voi va atrage oamenii, ce vor simtii ca sunteti diferiti de ceilalti pentru ca suportati dificultatile si rezistati incercarilor fara a va plange . Atunci, cu admiratie vor veni in jurul vostru pentru a lua exemplu, pentru a lua forta,iar acestia vor fi prieteni castigati pentru totdeauna.
  Deci , oricare ar fi dificultatile voastre, nu ii coplesiti pe ceilalti cu ele.Datorita acestui efort pentru a fi dezinteresati , generosi si curajosi, nu numai ca veti reusi sa rezolvati  mai bine problemele ,dar Entitatile ceresti, vazand activitatea gigantica pe care o duceti cu voi insiva, va vor da ajutorul lor."
             " Reguli de aur pentru fiecare zi"
                          Omraam Mikhael Aivanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină