marți, 11 aprilie 2017

Postarea de marti - CRED

    Cred cu tarie in faptul ca totul are un rost si ca nimic nu-i intamplator . Cred cu tarie in existenta altor vieti si a faptului ca Dumnezeu lucreaza prin oameni . ..... Desi cred toate astea , inca ma lupt sa gasesc  calea . Aleg sa cred ca si manifestarea raului ... e un necesar , insa socot c-ar trebui sa fie si o limita . Legile sunt permisibile si esti judecat in functie de context ... ceea ce (se pare!) elimina limita . Drumul ti-l faci singur , dar cred c-ar trebui sa sti unde trebuie sa ajungi  (ori ba !?)!  Si daca-i ba  , se cheama ca trebuie sa ai incredere , sa crezi ca totul e spre binele tau ( desi de cele mai multe ori, prapastia poate fi urmatorul pas) !? Deci crezi ca esti propriul tau creator , doar pentru ca poti alege poteca !? 
  CRED CU CERTITUDINE  ,CA  REGULA LUI "CRED" IMPLICA "FARA BAGAJE"!!!  (si la propriu si la figurat)
                                  

6 comentarii:

  1. ai scris frumos ! şi eu cred că nimic nu e întâmplător în viaţă ! toate îşi au rostul lor ! mai ales acest ''cred'' !!!
    o seară plăcută ! pupic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au intamplat niste "treburi" urate ... dar speranta moare ultima , mai bine zis in acelasi timp cu noi ... asa ca am lasat sufletul sa strige putin !! Multumesc draga Prietena ! Pup si eu !

      Ștergere
  2. Multa sanatate si toate cele bune sa se adune in vietile voastre...Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa vina si randul lor , asa precum si Suzana Miu spune . Probabil inca nu suntem pregatiti sa le primim !! Multa sanatate si spor in toate !

      Ștergere
  3. Suzana Miu imi cer scuze , habar nu am ce s-a intamplat... cum a disparut comentariul tau ! O sa-l rescriu eu acum ! Multumesc !
    "Nu stiu daca "luptand" gasim ceea ce ne intereseaza. Cred ca e prea mult zgomot pentru a mai auzi glasul interior care ne indruma, dar asa, mai murmurat. Asa cred eu. Calea cred vine intr-un moment cand pur si simplu o simtim. Si cand suntem pregatiti sa o vedem.

    O saptamana luminoasa, draga Gabriela! "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am impresia ca raman fara timp ( intr-o postare spuneam ca am inlocuit "timp" cu "viata"... facand asta parca am creat o panica si mai mare , desi nu asta-mi doresc !!) ... Cu siguranta e prea mult zgomot ... mult prea mult ... dar daca-i sti ...!!!! Ati intalnit un om care de ce-l respingi , de ce vine catre tine cu cele mai vehemente si josnice "arme", si asta doar pt ca nu te poate controla !?!... Gasesc ca singura cale e fuga ! Numai ca unicul tren care circula pe pamant , nu circula cu oprire ... trebuie sa te arunci din mers ca sa poti evada .... era un film cu o astfel de imagine !!! Ma rog ! Vine el si momentul evadarii ! .. Te imbratisez cu drag Suzana si inca o data MII DE SCUZE pt acest incident !!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină