sâmbătă, 31 decembrie 2016

Jurnal pe final de an !

                                   


                            
                                      Am tot sperat la o postare cu final fericit . N-a fost sa fie ! Deci sa spunem lucrurilor pe nume ...zic !
  Un an greu ,hm , e putin spus ... doar l-as alinta! A fost unul , pe care daca as putea ,mi l-as sterge din memorie ! Un an care ne-a intins rabdarea la maxim , emotional cum mult peste masura de epuizant si cu efecte urate in plan fizic . Cele cateva momente de calm , au fost repede sterse fara niciun drept de apel , atat de dificultatile financiare , dar mai ales de cele de ordin medical . A inceput prost si se termina si mai prost ... si ma rog lui Dumnezeu sa ramana asa , caci inca mai avem ceva ore de parcurs !  
  Ne-am certat mult anul asta , toate venind spre noi doar cu scopul de a ne dezbina . Si de  parca  n-ar fi fost deajuns ,  toata luna lui decembrie Diana a stat cu mana gipsata , iar acum cateva zile Atilut a facut atac vascular ( 3 crize in 24 de ore ) si i s-a descoperit si o tumora la plamani . Cu toate astea n-am cedat amenintarilor medicului veterinar , care dorea disperat sa ne omoram catelul , tocmai pentru a musamaliza faptul ca i-a administrat un tratament ,care i-au declansat aceste crize ! Acum Diana inca se vaita de durere la incheietura mainii , iar Atilut lupta eroic sa ramana cu noi ! Si  NE TREBUIE URGENT FENOBARBITAL !!! ...Momentan suntem cu televizoarele date la maxim pe muzica , si ne rugam ca Atilut sa nu capteze bubuiturile ,care-ar putea sa-i declanseze o noua criza , din care poate nu va mai iesi .
  Nu am plecat nici de aceste sarbatori acasa , prilej total de alta cearta si lehamite totala . 
       A fost un an greu care ma invatat sa nu mai spun niciodata "NICIODATA" !! 365 de zile in care-am fost inconjurata de falsitate, minciuna , amenintari , conditionari , si toate astea in primul rand de la rudele cele mai apropiate ca si grad de rudenie . Ma tot bate gandul sa fac ceva investigatii , caci am impresia ca ceva au incurcat in  certificatul meu de nastere !
   Imi doresc doar sa pasim in anul ce vine cu acelasi numar de membrii , caci altele nici nu mai am curaj sa mai gandesc . Nici nu stiu daca sa multumesc ca am iesit vie din anul asta , caci sincer , nici mai puternica nu ma simt .
                                 
    Am reusit totusi sa nu-i stricam bucuria copilitei asa ca nu a lipsit colindatul , pe la familiile de romani , si-am  mai reusit cu ajutorul Celui de Sus , sa vina si Mosul cu mici cadouri sub brad.
                                  
                                          
                                        
Farfuriuta si suport din lut ,facute de Diana la scoala . 

                                

     Din pacate urmeaza o noapte groaznica , cu artificiile pe care le urasc mai mult ca-n orice an . Ma rog la Dumnezeu ca in aceasta noapte Atilut sa reziste !!! 
                                       


   Mergi cu bine anule 2016 si sper ca altul ca tine sa nu mai vina in veci !!  ( Desi in ianuarie urmeaza alte investigatii si se pare ca si interventii chirurgicale , poate o sa schimbam totusi registrul cat mai repede cu putinta ) ! 
   In fine , mizeria asta de an , nu trebuie sa ma opreasca totusi , in a va multumi  pentru ca mi-ati fost alaturi  , ca m-ati citit desi doar m-am vaicarit ... atunci cand n-am lipsit .
                                   

    Va multumesc si va doresc un an 2017 plin de oportunitati , in care sa puteti alege ce vreti voi ,cum vreti voi , pentru voi si sufletele voastre. 
    Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate  si putere , sa puteti trece peste toate incercarile cu bucurie si usurinta .
                                
  
           Va imbratisez pe fiecare cu mare drag !

17 comentarii:

  1. Sanatate! Sa se faca bine catelul:), cat despre fracturi ele trebuie tratate cu rabdare, eu am avut muktiple fracturi, vreo 5_6 si intr adevar le trebuie timp, nu numai per de gips, ci timp si pentru tendoane si muschii atrofiati sa se miste firesc:). Sa dea Domnul sa va intelegeti, sa ramaneti uniti, mai puternici, cu credinta si incredere in voi si in Dumnezeu :). La multi ani Gabita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani , draga Anca ! Multumesc din suflet pentru urari si incurajari , multumesc pentru faptul ca ne daruiesti din frumosul tau si vreau sa sti , ca datorita postarilor tale , am putut trece prin momentele grele ! Sa va dea Domnul sanatate si mult frumos in noul an , iar Ilincutai un an plin de zambete ! Multumesc pentru prietenia ta ! Va imbratisez cu mare drag, suflete frumoase !

      Ștergere
  2. Vor veni vremuri cu mai mult soare la casa ta, vei vedea, la un moment dat fiecare din noi, cu vrerea ori fără vrerea noastră, trecem prin aceste încercări ale vieţii, inclusiv prin suferinţă pentru animalele dragi.
    Anul ce vine să-ţi fie mai bun, mai senin, plin de înţelegere, de răbdare şi cu spor în toate cele bune.
    La mulţi ani, Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru binecuvantari , Parinte ! Sa va auda Bunul Dumnezeu ! An binecuvantat si dumneavoastra si familiei ! Va multumesc cu sufletul pentru minunatele cuvinte ! La multi ani , Parinte !

      Ștergere
  3. Imi pare nespus de rau pentru problemele voastre,va doresc din inima ca anul 2017 sa va aduca pe buze numai zambete, in inima pace si bucurie,iar in jurul vostru doar oameni minunati si prieteni adevarati.Asa cum a zis si Anca,cand ai o fractura trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare...eu mi-am fracurat piciorul chiar intr-o noapte de revelion (cu 5-6 ani in urma),am fost daramata(concediu,operatie,carje ,gips...pfff)mi-a fost frica sa nu raman schiopa toata viata,dar nu a fost asa...mi-am revenit de tot ...asa ca draga Gabi,capul sus,nu te intrista,vor trece perioadele urate si grele si vor veni clipe minunate si pentru voi...sper ca si catelusul vostru e bine.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea , Carmen ! In ceea ce priveste manuta Dianei , e destul de greu de inteles de catre ea ... si mai ales ca doare tare cand e vremea rea . Sper sa revina cat mai repede la normal ! ... Slava celui de sus , cu muzica data la maxim ,cu jumatate de pastila de extraveral si noi in jurul lui , am reusit sa trecem cu bine de bubuiturile de la miezul noptii . Insa nu stim mai nimic despre crizele lui , daca vor mai aparea si ce anume le declanseaza . Multumesc inca o data pentru vizitele tale dese si cuvintele frumoase ! Te imbratisez cu ma drag ! Un an magic si spornic va doresc si eu ! Pup !

      Ștergere
  4. La multi ani, mai liniștiți și mai buni! Sa fiți sănătoși și sa aveți înțelegere! Trimit gânduri bune spre voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ,om frumos ! Asa sa dea Domnul Dumnezeu ! Un an cu toate bune si cu spor , va doresc ! Imbratisari, Maria Irina !!

      Ștergere
  5. Gabriela, să fiţi sănătoşi şi să aveţi parte numai de lucruri bune. :)

    Partea bună când vine vorba de greutăţi e că...trec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim asemeni , Laura ! E greu cand vin toate tavalug .... si parca nici o metoda nu mai da roade ! Acum , macar de-om reusi sa iesim intregi din ele !.... Te imbratisez , draga mea !

      Ștergere
  6. La multi ani cu multe bucurii!
    Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune...
    Un an bun iti doresc, cu multa sanatate si multe, multa putere sa depasiti tot ce va sta in cale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, suflet drag! Am capatat atat de multe frici ... de nu stiu cum o sa ma mai ridic ! Dar da , de putere avem nevoie mai mult ca oricand ! .... Te imbratisez cu drag ,Loredana !

      Ștergere
  7. La mulți ani dragilor! Sunteți o familie minunata pe care o admir mult! Din toate încercările ieșiți mai înțelepți si mergeți mai departe! Sa va dea Dumnezeu putere si încă putina răbdare! Eu pariez pe echipa voastră !!!!! Cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani , draga Ioana , tie si familiei tale ! Multumesc din suflet pentru aceste ganduri minunate si datatoare de curaj! Intr-un final este cum hotaraste Cel de Sus ! Te imbratisez cu mare drag !

      Ștergere
  8. Imi cer scuze pentru raspunsul EXAGERAT de intarziat ! Multumesc pentru gandurile minunate si pentru incurajari ! ... Multe incercari inca ne mai inconjoara ... dar tragem speranta ca sunt doar spre folosul nostru ! Deocamdata nu facem mare uz de fenobarbital ... este doar pentru intretinere 20g pe zi si facem B12 +acid folic injectabil pentru sustinerea functiilor neuronale ! A mai facut criza dar forma usoara si fara urmari ! Multumesc tare mult inca o data pentru cuvintele tale frumoase ! Binecuvantari divine tie si familiei tale ! Pup cu drag !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină