marți, 26 aprilie 2016

Si ... ninge !!!!

                                                                                   
                                                                                 

10 comentarii:

  1. Aseară vorbeam cu naşul meu (care locuieşte în Germania) şi-mi spunea cât de frumos vine Paştile, precum Crăciunul adică, în Germania. Brrrr, nu mi-aş dor nicidecum zăpadă la ora asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici noi n-am dorit-o , nici macar gandit-o ...dar e aici ...si tocmai ce terminasem rocada prin sifoniere ...Sa speram ca trece pana sambata !!

      Ștergere
  2. :))) Si la noi s-a anuntat ninsoare, dar inca nu a ajuns. Din partea mea poate sa nu ajunga si sa vina soarele :)) Dar e frumos, ce sa spun? Te puuuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi place frigul ...iar pe doamna iarna o admir doar cand privesc pe geam , eu stand in casa la caldura , ea fulguind ca-n povesti afara ! ...Te pup si eu Evelyn !

      Ștergere
  3. Se pare ca nu doar la noi tine iarna o vesnicie!!! Stiu cum va simtiti.... acum 3 ani am avut zapada de 10 cm la inceput de mai, au anulat si scoala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate se duce si nu mai vine , pana cand o intra in drepturi conform calendarului ! ... Uf !!!

      Ștergere
  4. la mine e vant si ploaie... sper sa nu ninga!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe la ora 16.20 aveam un soare , de-ti venea sa te asezi pe terasa la un ceai ! ...Vreme zurlie !!!

      Ștergere
  5. Si la mine a cazut zapada. Apoi gheata. Aveam in gradina unele incoltite. O sa seman din nou :), scosei hainele de iarna.

    Cand apar insa durerile cu adevarat, in fata lui Dumnezeu doar ma inchid cu umilinta. Vorba bunicului, ce vine de la Dumnezeu, sa zicem multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , cunosc ...am avut o zi si o noapte in saptamanile trecute ,de nici nu gandeam ca se poate asa ceva . Noaptea tunete, fulgere si vant cu ceva precipitatii , uramate de furtuna puternica , care spre dimineata a facut loc unui val de grindina , apoi din nou ploaie ca vara pana pe la pranz , dupa care caldura , iar seara din nou vant puternic !! ... Deci orice e posibil ! Am bifat "vazut si din asta " ...si ne-am vazut de viata ! ... Spor cu gradina ! Poate s-or linisti si extremele astea !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină