marți, 19 aprilie 2016

Idei pentru casa si gradina

                    
    Doar  Dumnezeu stie, cat de mult imi doresc ,sa se intample minunea  de a ne muta la casuta noastra ! Planurile insa se pare ca sunt altele , care duc intr-o alta directie , si nu spre aceasta dorinta . ....Pana atunci ( dac-o fi  totusi sa fie  ) , pot sa admir  frumuseti  si idei usor de realizat , pentru casa si gradina .                                             


    Pe blogul kitchenfun with my 3 sons  se pot urmari astfel de idei .

                                                                        


                                                     
                                                                           


 .... Si alte idei interesante !

           
sursa aici
         

                                                                                   
sursa aici


                                                              
sursa

         Undeva pe FB cred , am vazut ceva de genul dar din piatra. Interesant !
        ( UPDATE - am gasit si poza )
                                     
sursa FB

             Spor  catre  frumos va doresc  !

14 comentarii:

  1. Ce frumoase idei ai ales! sunt inspirationale! Si mie imi place sa mai caut prin pinterest :). Asta cu nuiele e pe gustul meu ...

    Eu gradinaresc pe balcon, in containere. Nu, nu imi ies asa frumoase ca gradinaresc gratis (adica ghivecele mele sunt lazi de lemn de la vin aruncate de magazine, vechi galeti crapate, etc. ), iar pamant fac in lada de compost din resturi din bucatarie. Mai am niste jardiniere de acum ceva ani din plastic, dar treptat cedeaza. In loc de sac de panza am recuperat un suport de la ikea :) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel cu nuiele l-as incerca si eu ! ... Ei , draga femeie , poate n-or fi aspectoase recipientele , dar sigur ceea ce produci are un gust aparte si asta e tot ce conteza - plus economia !

      Ștergere
  2. fluturii sunt adorabili, o idee minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i ca-s ochiosi !? ... Am mai vazut ceva asemanator , facut ca o frunza ! Si alea erau interesante ! Timp si inima buna sa fie , ca de inspiratie nu ducem lipsa !

      Ștergere
  3. Eu am crescut şi am trăit (trăiesc) la curte de când mă ştiu, mai puţin anii de şcoală (liceu&facultate), desigur. În fiecare an mi-am propus să înfrumuseţez curtea cu câte ceva ornamente, dar fie banii au lipsit cu desăvârşire, fie că alte lucruri, urgente de altfel, au schimbat planurile. E drept, cum spuneam şi cu altă ocazie, 4000 mp de curte şi grădină nu-i uşor de muncit, iar asta când permite timpul, adică după cele prioritare, cele ale misiunii (meseriei cum spun unii).
    Bunăoară de vreo două săptămâni meşteresc la un gard ce aştepta de 15 ani la rând, solarul şi-a cerut şi el folia (făcuse 5 ani cea veche), pomii cu ale lor, grădina aşijderea, iarba ce trebuie cosită şi tot aşa mai departe. Aşadar s-a mai dus un an în care am sărit "planurile", şi tot aşa sărind mă voi trezi bătrân şi cu idei multe :))).
    Spor la cele bune să fie la voi şi visul să vi se îndeplinească cât de curând!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parinte , fix asta spuneam acum cateva zile sotului , ca - poate - o sa ne dea Domnul posibilitatea sa avem casa noastra , cand om fi batrani si fara prea multa putere ... si exact cum spuneti ,cu multe idei. Am fost asta vara in tara si-am ajuns in Teleorman , la casa bunicilor din partea tatalui . Priveam toata bucata de pamant din jurul casei , si via si batatura unde ne jucam si unde veneau paparudele...un teren imens, pe care bunica mea-l tinea curat ca-n palma . Bunica si-a crescut singura cei 4 copilasi si tot singura se ingrijea de toate si la batranete : cu pamantul la camp si animalele ,cu borcaniada de toamna si stransura campului . Toate aveau si atunci ca si acum , o randuiala si fiecare lucru-si cerea partea lui . Ce vreau sa spun e , ca raman la ideea ca este un timp pentru toate si fiecaruia dupa putere. ... Cine stie Parinte , poate o sa vina si timpul pentru decorat si pus idei in practica , important e sa fie cu sanatate si bucurie . Multumim pentru calda urare si pentru vizita, Parinte . Ma simt onorata! Mult spor si vreme buna si Dumneavostra!

      Ștergere
  4. Ce frumoase sunt! Unele idei se pot adapta si pentru un balcon mai maricel!
    Imi plac fluturasii dar si ideea cutiilor cu rasaduri.
    Iti doresc ca planurile sa ti se indeplineasca!
    O saptamana dupa dorinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea cutiilor cu rasaduri o stiam inca de anul trecut . Am cautat o solutie , ca sa putem face cate ceva in gradina aici in DE, unde melcii limax distrug tot . Eu cred ca intr-un balcon deschis se pot aplica multe din cele vazute , mai ales teava cu minunatele capsuni ! ...In frumosul tau verde din curte , sigur ar merge un fluturas ! Cat despre planuri , speranta moare ultima . Multumesc pentru urari si ganduri ! Saptamana cu dorinte implinite si tie , Suzana !

      Ștergere
  5. Si eu la fel imi doresc foarte mult sa am o casuta a mea, cu gradina si cateva animalute. E visul meu, de aceea sunt unde sunt. Stiu ca nimic nu cade din cer si trebuie luptat pentru ce vrem. Doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca si tie dorinta de a avea casuta ta :) Va ajunge, ai sa vezi!
    Foarte frumoase ideile, imi plac si mie fluturasii tare mult! Te pup cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi avem terenul in tara cumparat de 15 ani ... incep sa cred ca a fost doar o investitie . Dar, cine stie ce-o sa fie ?! ...Inca speram ! ... Mult spor, Evelyn! ... Si tie sa-ti ajute Domnul , sa va deschida usile de care-aveti nevoie ! Pupici !

      Ștergere
  6. postarea asta mi-a mers direct la inima! foarte faine si foarte inspirate ideile! Si-ti doresc ca TOATE visele si dorintele tale sa se implineasca! cu drag, Ioana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc , Ioana ! Ma bucur ca ti-a placut ! ...Sa fie asa cum spui , pentru toti , caci toti avem nevoie de vise implinite si frumos in viata asta ! Multa liniste in suflet si bucurie-ti doresc , draga Ioana ! Imbratisari !

      Ștergere
  7. Imi plac fluturii si cosuletele cu pietre. Foarte dragut aranjamentul...ma tot gandesc unde le-as pune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei , daca ti-au miscat sufletul atat de tare , inseamna ca este un loc si pentru ele! Sa ne pui poze! Spor in toate!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină