joi, 21 aprilie 2016

Doua stari ...si o intoarcere in timp !

sursa
   Sunt destul de multicele , situatiile in care uit de mine , acelea care ma incarca cu bine : copilasiii - mai ales cei micuti pana in 5 ani , gradinaritul , plantele cu flori , decoratul unei incaperi etc. Insa sunt  doua preocupari , care in lumea asta ma fac sa uit de timp si spatiu : animalutele fara vina ( de pe strazi )  si momentele in care creez . 
    Priveam ieri in pozele vechi , gandindu-ma "de ce? " ...De ce am ales alt drum , cand mi-era asa de bine ?! De ce n-am ales pentru mine ?! Oare pt ca mi se parea ca sunt egoista ?... Sau pt ca mi-am permis sa sper ?!  ... Am vazut odata , demult filmul " Gardienii destinului "... un film impresionant , care se sfarseste ca in vb aceea : daca lupti suficient de mult , pt ceea ce-ti doresti , pana si pe Dumnezeu sa-l convingi , ai sa reusesti!  ... Oare eu nu am luptat destul de mult ?!  Sau chiar nu e menit sa vina ?! 
   Visam candva , ca ceea ce stiu sa fac , imi va aduce destui bani , sa pot considera ca aduc un venit in casa . Din pacate , in vremea  cand faceam cat de cat ce-mi placea , nu era mult , era pe perioade si asta isca discutii aprinse .
   Demult , cand lucram la un depozit , faceam in paralel si aranjamente pentru nunti precum si lumanari pt botez . Dupa ce s-a nascut fata , cand a intrat la gradinita , am colaborat cu educatoarele , pentru decoruri si elemente pentru serbari .
                              
copacei si masca


  Cand Diana a intrat la scoala , m-am implicat pentru decorul clasei si a salii pt serbare , dar si pentru cancelarie . 
                            
sorcovă si barba+parul lui Mos Craciun

         
                                   
semineul facut de mine , dus  la scoala pt serbare
                                        

 Colaboram in paralel  si cu o croitorie micuta , care facea costume pt serbari , eu realizand din diverse materiale  accesoriile pentru acestea : coronite de greier  , furnici , vulpite , coroane pentru  printi si  printese, palariute  ciupercuta , barbi pentru mosi craciunei , mustati  , masti , copacei , sceptru pentru crai , sanii  si cate si mai cate  , multe pe care nici macar nu am apucat sa le pozez .
                                     
                                         
                                         

    
     L-am " migalit " si pe  nemuritorul Caragiale ! Zeci de bucatele de hartie ,  rupte cu mana si lipite apoi cu grija , au  facut posibila "prezenta " acestuia  la clubul de lectura din cadrul scolii !
                    
                
                              ..............      

     " Pe atunci acasa era cel mai frumos loc de pe pamant " (sursa citat)      
     .... iar  oamenii  ma sunau,  sa-mi ceara o anumita decoratiune , dupa ce-mi vizitau magazinul virtual , unde postam lucrul mainilor mele .
     Inca nu inteleg , unde si de ce m-am ratacit !!!
              
         
   

6 comentarii:

  1. Numai tu stii raspunsul la aceasta nedumerire. Poate abaterea de la drum a fost necesara din alte puncte de vedere. Poate ca a trebuit sa descoperi alte lucruri sau experiente. Si cand ti-ai terminat noile experiente, drumul tau te asteapta. Nu pleaca nicaieri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de multe am aflat in postarea de azi despre tine! FOARTE reusite creatiile tale!!! O sa vina un moment in care o sa fructifici ceea ce sti, sunt sigura! Cu drag, Ioana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cam pierd rabdarea ! ... Vom vedea !

      Ștergere
    2. "Cu rabdarea trecem marea, nerabdarea ne ineaca..." (autor anonim)

      Ștergere
    3. Sunt cu dus si-ntors toate ! Ca si timpul ...si prieten si dusman !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină