miercuri, 9 martie 2016

Miercurea fara ( prea multe) cuvinte !

               Cadoul !
   
                   



     Trandafir facut din servetel inmuiat in apa , dandu-i forma de floricica , la care a atasat o scobitoare ...   ... lasat la uscat apoi pictat !...Nu reusesc sa surprind cu aparatul ,cat de aproape de realitate este !!!...
           Multumesc puiul meu minunat ! 

10 comentarii:

  1. Doamne, cadourile făcute de copii cu mânuțele lor sunt fără preț pe lumea asta! Să-ți trăiască și să fie sănătos!

    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Am deja vre-o doua cutiute pline cu biletele si decotatiuni facute de Diana ! E un copil tare creativ si e toata numai un suflet cand daruieste ! Multumesc pentru vizita si aprecieri ! Sa fie sanatosi si iubiti , toti copilasii din lumea asta ! Ei sunt minunile acestei existente !Te imbratisez cu drag , Zina !

      Ștergere
  2. Foarte frumos!! Felicitari Dianei, e o artista mica :D
    Nu am copii, dar ii am pe copiii sorei mele, si mi se inmoaie sufletul de fiecare data cand fac ceva cu manutele lor si imi daruiesc. Sunt cadouri fara pret. O primavara minunata, la fel ca tine. Te puuup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E spectaculoasa si ii place sa te surprinda cu lucruri facute de ea .Cand face cate o surpriza , pune anunt pe usa , sa nu intram ! ...Sunt tare minunati si luminosi , licarindu-le ochii de bucurie , cand fac ceva frumos si daruiesc ! ...Peste ani , o sa fie tare incantati cand le vei arata ce faceau ei ! ...Te pup si eu Evelyn , si-ti multumesc ! Primavara frumoasa si tie , draga mea !

      Ștergere
  3. wow, ce superb e!
    Super creativa fetita ta! Si ce bine realizat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc cu drag !!Daca ar fi dupa ea , numai asa ceva ar face toata ziua ! Multumesc tare mult pentru aprecieri ! Te imbratisez !

      Ștergere
  4. Super cadoul.Mie imi creste inima cand vad creatiile fiicei mele.Si stiu ca se straduieste.Si ca le ofera cu drag.O primavara grozava!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu ii pup manutele si fruntea isteata ! ...Copii astia au ceva aparte ...atat de inventivi , facand totul cu asa de multa simplitate ! Pupici micutei tale si tie-ti multumesc pentru vizita si aprecieri ! Te mai astept pe la noi ! O primavara minunata va doresc !

      Ștergere
  5. Felicitari artistei! Sunt convinsa ca a migalit un pic la el! Arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult ,suflete ! Da ,e destul de aproape de adevar ! Te pup ! ....(scuza-mi te rog, raspunsul intarziat!)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină