duminică, 27 martie 2016

Jurnal

Pentru astazi... 27 Martie 2016
Mă gândesc ... Scriu tot mai rar pe blog ... Nu-i din cauza ca n-as avea timp ...e pentru ca n-am ce scrie ... de vaitat si oftat sunt satula si eu si altii ...  speranta parca se duce si ea .  Saptamana ce tocmai a trecut , a fost cat de cat productiva si linistita . Gazdele au fost plecate in tara cu treburi , asa ca am ramas stapana la mosie . Am facut curatenie prin toate colturile  din apartamentul  unde stam , la interior totul e curatat si ordonat . Bucataria si dormitorul mic ( cel folosit mai mult pe post de debara) sunt finalizate , urmeaza  la puricat dormitoarele in care locuim  si baile . E ceva normal ce face orcine , nu ma dau mare gospodina ! Voiam doar sa punctez , ca timpul a zburat intr-o clipita ,dar ,  chiar daca  am avut mainile ocupate , mintea  a zburat la fel de plina de furie si razvrateala ca in fiecare zi .
   De joi Diana a intrat in vacanta , asa ca acum facem teme pe programa din Ro. 
  La modul general vorbind ,inca nu ne iese cum  am  vrea noi  .... asteptam soarele . 
Sunt recunoscătoare pentru ... sporul la curatenie  de saptamana asta .
De unde invat... din lucrurile marunte care pot aduce o claritate de neegalat . ...O priveam pe Diana cum isi facea curatenie in dulapul cu jucarii , si-am remarcat cu cata impacare a renuntat la unele, ca sa faca loc altora . " Sunt de bebelus " spune ea " eu acum am alte preocupari " . ...Eu de ce nu pot ?! De ce am impresia ca toate-mi vor folosi odata  si lasa-le acolo ca nu se stie ?! ...Aici locuiesc atat de simplu , la limita necesarului si calculata in  orice investitie ...  In Ro traiam cu totul diferit . Poate pentru ca stiam ca orice s-ar intampla ma voi descurca ...pe cand  aici ,frica de a nu complica lucrurile, ma face sa tin totul simplu ?! ... cred ca asta e ...alta explicatie nu-mi vine in cap .
Ceea ce astept ... inceputul de sfarsit a acestei perioade ...si (sper) ...  cat mai repede , la un drum nou in viata, cu  liniste si bucurie  si mai ales cu rost .
Afara ... astazi ploua ...zilele trecute au fost  cu soare si caldura . In rest e liniste . Prea liniste !
În casa ... ca duminica : bosul casei doarme , Diana face exercitii la matematica, animalutele dormiteaza si ele . Eu o sa ma apuc de facut niste fise si apoi ceva curatenie in agenda . 
Din bucătărie ... Am avut peste la pranz , pentru diseara avem mancarica de spanac , pizza  si la alegere de prin frigider . Ma bate gandul sa fac briose aperitiv.
Ascult ... cum isi explica  Diana termenii matematici .
Citesc ... si fac teste psihologice
Ce mai mesteresc ... am terminat micutul goblen pe care mi-l doream de ceva vreme
    ...pe care normal ca l-am modificat putin , scriind in romana si adaugandu-i ceva floricele in plus .
Unul dintre lucrurile mele preferate ... inghetata de fistic
Planuri pentru sfârșitul săptămânii ...  ralax la domiciliu
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:
                     
    
      
... primavara primita in dar  de la o buburuza!

    
     Jurnalul este gazduit de Taniusa  !   
                     Saptamana cu spor tuturor !
 

8 comentarii:

  1. Tare harnicuta ai fost! Imi place mult goblenul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei suflete , a fost doar un moment prielnic pentru asa ceva ,si-am incercat sa-l folosesc la maxim !A fost bine cu gazdele plecate de-acasa! ...Si mie mi-e tare ,tare drag goblenasul . A fost un kit complet , gasit la reducere . M-au chinuit putin literele , dar a meritat ! Te imbratisez , Loredana! Sper ca sunteti bine ! Pupici suflete!

      Ștergere
  2. Ce-ar fi sa scrii despre ritualul tau de curatenie? Cu ce incepi, ce solutii folosesti, cum pastrezi curatenia? Pe mine ma intereseaza tare acest subiect. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Laura , poate nu-i o idee rea ceea ce-mi propui tu . Desi nu e nimic special in ceea ce fac , reguli simple stiute de toti , o sa incerc sa incropesc o postare .Multumesc !Te pup !

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc ,Irina ! Daca-i sti cat mi-l doream !!Un vis implinit , e goblenasul asta!! Eram in cautari pe google dupa un model , fiind tare hotarata sa-mi cos o casuta si numai ce-am dat de kitul asta , singurul in raft . A fost sa fie al meu , se pare ! ....Multumesc pentru vizita ! Te imbratisez!

      Ștergere
  4. Ce superb e goblenul! bravo pt el! Arata de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc petru apreciere ! Poza nu e foarte reusita ...in realitate e mult mai luminos ...Mi-l inchipui eu ,pe un perete exact la intrarea in casuta ! ...Sa sti , ca nu mi-as dori altceva , daca as avea o casuta la tara. ...( E liber la vise , nu ?! ... ) Te pup @femeie !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină