miercuri, 16 martie 2016

" Eu nu renunt la el ! "

   " Dar nici nu este cazul  ! "  - i-am raspuns . 
   Despre ce este vorba ?   Despre un pulover ....
   
...  cumparat cand era mai pitica . Era mai lung  cand i l-am luat din tara ( sa fie cam 2 ani ) , si ii venea putin mai jos de fundulet  , avand cumva aspect de sarafan . 
     Acum ii vine ca o bluzita normala , dar manecile i-au ramas mici ...
Si pentru ca nu aveau mansete , m-am gandit c-as putea sa le modific,  deci  sa le lungesc .
            Zis si  facut . Culorile sunt apropiate , dar mai bun de atat n-am gasit . 
   
       Si uite asa , au  ramas impreuna  ...si primavara aceasta .                                                                   The end !

10 comentarii:

  1. O decizie inteleapta si a iesit foarte frumos.
    Si ce e important, il poarta cu imensa placere!
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e ,il poarta cu placere ... insa , sa vedem ce-om face , cand chiar nu-l mai pot modifica . E cam atasata de lucrurile ei ...mereu a fost asa ... cu inventarul dupa ea . Ma tine minte si acum ,ca am dat o ratusca de plus , fara sa o intreb , si sunt cam 5-6 ani de-atunci !! Multumesc pentru vizita si aprecieri !! Imbratisari !

      Ștergere
  2. super idee! Iar culorile se potrivesc perfect! la plovere nu m-am gandit sa le pun maneci... dar o sa tin minte pe viitor.
    Eu asa pun toamna la tricourile care ii vin bine, si care stiu ca la vara urmatoare nu or sa ii mai vina. Pt materialul de tricou e mai simplu, noile maneci le taiam dintr-un alt tricou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca desi am masina de cusut performanata , cu nu stiu cate functii , inclusiv de facut butoniere , nu stiu sa o folosesc ! As fi modificat negresit multe haine de vara ...dar asta e ! Acum e acasa in RO si nu-mi prea vine sa o car dupa mine . Dar daca e ceva de facut cu andrelele, ma pun pe treaba . Uneori fac banda dubla si bag elastic . Nu a fost o solutie ieftina , avand in vedere ca a trebuit sa cumpar bobinele de ata , dar cred ca reusesc sa mai incropesc ceva in combinatia asta ( manusi , caciula , sosete ...ceva ) , si asa ma pot declara multumita !

      Ștergere
  3. Bravo! Si maica-mea ra fi facut la fel. Din pacate, eu nu-s asa priceputa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Laura ! Eu pt. croit si cusut ce-mi trecea prin cap , apelam la o prietena , iar ce era mai usor coseam in urma acului ... Rejansa de la perdelele si draperiile din casa ,mi-am cusut-o singura precum si terminatiile laterale . Am ajuns sa cos asa de migalos in urma acului ,ca faci cu greu diferenta.....Sunt absolut sigura ca ai atuurile tale si ca sunt altele pe care le faci absolut minunat !! ...Te pup !

      Ștergere
  4. Ce idee buna, si ce bucurie mare pe fetita ta, ca si-a mentinut puloverul. Arata tare bine, felicitari! Bunica mea era croitoreasa, facea minuni.. toata lumea o stia si veneau de departe la ea. Mie si sorei mele ne facea multe rochite si fustite, doar materialul trebuia sa il ducem si ea facea minuni cu el. Mi-ar fi placut sa invat mai multe de la ea...
    Te imbratisez cu drag, Gabriela!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină