luni, 14 decembrie 2015

Vreau blendeeerrrrrr !!!...Potoliti-ma , va rog !

                                                                                 
sursa google


   Am intrat in nebunia asta si parca nu mai pot iesi ! Vreau sa-mi fac sucuri din frunze verzi de tot felul , si din fructe exotice si nu numai . Stiu ca trebuie sa aiba putere mare , peste 800W si capacitate relativ mica . Umblu de 3 zile prin magazine , navighez pe net ...nu stiu care oare-mi va indeplini mofturile . Eh , si mai am o problema , banii - limitati  , asta e ! Deci , ceva sugestii ?  Voi aveti  un asa aparat , si daca da , de care ?.....

18 comentarii:

  1. eu am un blender la care fac smoothie, nu sucuri filtrate. Adica imi toaca marunt legumele si fructele puse si ies spuma. Il folosesc de 2-3 ori pe sapt.
    Cand stau prost cu banii eu cumpar la mana 2a, fie de pe net fie de la targurile periodice. La fel vand unele chestii ce nu le-am folosit (acum inainte de mutare vand la maxim ce pot sa nu le transport)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta vreau sa faca, nu sucuri filtrate.Problema e ca nu stiu ce model si firma sa aleg. Am gasit un mulinex la 50E si un pfilips. Ma incantat si prezentarea celor de la delimano, chiar daca are doar 600W, are totusi capacitate mica, deci CRED ca faci ceva cu el. Am fost pe la targuri , dar toate au doar 400W maxim ( si ca sa dau putin din casa , Alin nu prea e de-acord cu electrocasnice la mana a doua)! ... Tu ce model ai ? Multumesc pentru sfaturi ! Te pup !

      Ștergere
    2. Eu am ceva puternic (1000W), luat la mana 2a de 5 ani. Multe le iau asa: le spal si folosesc cu drag (am si oale, pahare, farfurii, etc) . Nu consider ca un lucru merita multi bani pt ca deseori le folosesc de 2 ori si apoi zace acolo.
      Am vandut de curand un mixer, masina de inghetata, cateva vase de cuptor pe care le-am folosit de cateva ori. Cum le-am luat ieftin/la mana 2a nu m-a deranjat sa le iau si sa le dau; obiectele sunt facute sa circule. Daca o sa vreau din nou o sa cumpar inca o data la mana 2a.

      Ștergere
    3. Uite draga mea , ca unuversul totusi nu ma lasa , si am primit un blender chiar in aceasta seara. Alin s-a dus sa ajute o familie cu mutatul mobilei , si a primit un blender . E de mijloc , dar calul de dar nu-l mai cauti in gura , asa-i ?!Are 600W , 5 trepte , capacitate de 1.5L si vasul de sticla ! Chiar in momentul in care-ti scriu aceste lucruri , savurez un suc de patrunjel ! Te imbratisez !

      Ștergere
    4. Ce surpriza frumoasa! Sa va bucurati de el!!
      Craciun fericit!

      Ștergere
    5. Da , chiar o surpriza frumoasa ! Ma si mir ca a acceptat ...cred ca unde ma vazut asa de dornica !!! ...Craciun fericit si tie draga mea ! Multumesc pentru gandurile frumoase !!! Te imbratisez cu mare drag !

      Ștergere
    6. A vrut sa te potoleasca, intelept gest de a lua blenderul:) Pe mine ma tenteaza http://www.mediashoptv.ro/produs/fitmix/489/4/?utm_source=Facebook&utm_medium=Newsfeed&utm_campaign=fitmix trebuie sa mai studiez piata ca sa ma decid. Sarbatori fericite si linistite!

      Ștergere
    7. Ce bine arata asta , ArsXenia ! Mi-e drag acel robinet ...interesant ! Totusi cam mic la putere - zic eu atat cat ma pricep ! ...Cat despre faza cu potolitul , stie el ce stie ! Te imbratisez !

      Ștergere
  2. Să îl folosești cu drag! Recent, noi am prind la ofertă un robit Philips Viva Colecționar HR7762, care are și blender. L-am luat cu 275 lei, redus de la 499... Blenderul e atât de practic... Supă cremă e gata dintr-un minut, milk shake-ul, la fel... Idei de combinații să avem și ...să tot preparăm! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ! Nu prea macina cine stie ...dar merge ! Super oferta ! Eu am vazut acum 2 zile o oferta la Nutribulet cu 60E , in conditiile in care la reclama tv , ar ajunge undeva la peste 450 ...Si eu sunt in cautare de combinatii ! Multumesc pentru vizita si sugestie !

      Ștergere
  3. Citind comentariile, am observat ca deja ai blender :) Felicitari! Sa ne dai idei de sucurile astea verzi pe care ti le faci. Eu deocamdata doar de fructe mi-am facut.
    Am un blender Philips 650W, 16 viteze + turbo si vine cu o gramada de complemente, il folosesc foarte mult in bucatarie! Apoi mai am unul, marca Intertronic, l-am primit de la cineva, e la mana a 2a. Are un vas enorm din sticla tare si pare bun. Inca nu l-am incercat.

    Imi plac "gandurile" tale si am de gand sa te mai citesc. Te astept si eu cu drag pe la mine!

    kadsdiary.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cautare de idei sunt si eu ! Deocamdata am gasit doar pe site-uri straine !... Multumesc pentru vizita i apreciere ! Te-am citit deja si o sa o fac si in continuare ! Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  4. ce retete faci cu el?
    Eu perioada asta amestec frunze de urzici, telina, 1-2 mere, si am un suc magnific.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut smoothie din fructe verzi: patrunjel , mar verde , kivi , morcov si putina apa ... ma intereseaza si antioxidante . La urzici m-am gandit si eu .....oricum il folosesc mult ...incerc sa vedem ceva sa-i placa Dianei ... dar in general stramba din nas ...spune ca-s acre !!!

      Ștergere
  5. Gabriela, daca pui cateva cuburi de gheata , ar trebui sa ajute la maruntit. Sa il folosesti cu mult spor! Eu am unul ieftin si habar nu am ce putere are dar merge tare bine!! Eu fac Orange Julius reteta o gasesti aici https://gradinitaalphabet.wordpress.com/2016/01/17/orange-julius/ si poti sa o modifici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru pontul cu gheata si reteta ! Patrunjelul nu se toaca prea bine , in rest e ok ! Pup !

      Ștergere
  6. Cu multa placere.
    Patrunjelul poti sa il ingheti si apoi il adaugi asa inghetat. Poti sa il si tai marunt, inainte de a-l pune in blender, se taie usor daca e inghetat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc sa vad ! Posibil sa fie mai bine asa , pt ca in acest fel nu mai adaug apa ! Multumesc !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină