miercuri, 11 noiembrie 2015

Miercurea fara cuvinte !

          
      Si , ca o continuare a celeilalte postari de azi ...
    Sunt fara cuvinte ...ridic din sprancene ...ma uit , ma intreb , si-mi zic :  asa... bun  si acum ce trebuie sa fac ?!?!
                       



     Carmen este gazda noastra si a provocarii de miercuri !   
                 Miercuri cu spor, tuturor  !!   

6 comentarii:

  1. Am si eu revista asta, foarte scumpa, pentru ca ofera si micul kit. Ce fain o sa faci tu! cred ca omuletuld e zapada e cel mai frumos:). Pui ata in ac si incepi sa faci cruciulite https://www.youtube.com/watch?v=rlmk6jYU_hs, o patratica de pe model e o cruciulita:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general presa straina e scumpa . Am fost la gara, singurul loc unde se gaseste presa straina in acest oras , dorind sa cumpar "Libertatea pt femei ' , care in tara costa 1.5lei , aici o cumpar cu 4 E. In fine , mi-am dorit ceva intr-o limba pe care o inteleg cat de cat , asa ca , fiind singura pe-acolo , am luat-o ,Si da , faptul ca avea si acest mic kit , a fost o incantare . ...La omuletul de zapada ma gandeam si eu ! ... Ma tot uit pe you toube la filmulete ...sper sa-mi iasa ! Multumesc pentru raspuns si incurajari , Anca ! Imbratisari draga mea , draga !

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. E cu adevarat deosebita , DAR , desi are un model simplu , mi se pare greu de cusut pe panza ! Trebuie experienta ! Daca vrei , iti trimit diagrama ! ... Pupici suflete !

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Sunt micute , dar de efect ! Daca doresti , iti pot trimite diagramele si legendele . Ramane problema micului gherghef , insa sunt convinsa ca o sa gasesti ceva chiar mult mai frumos ! Multumesc pentru vizita ! Imbratisari !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină