vineri, 13 noiembrie 2015

Jurnalul unei femei simple !

Pentru astazi ...13 .11 .2015
Afara ... gri apasator . Daca n-as sti vremea de aici , as spune ca sta sa ninga !
Mă gândesc ... Am un gand de ceva ani , iar in ultima perioada tot vine in minte . Nu cred ca v-am spus , insa eu am o sora pe care nu o cunosc. E pe linie paterna , mai mare decat mine cu 3 ani . Stiu numele complet de fata, dar atat . Am mers acum 7 -8 ani , in orasul in care ea cu mama ei au locuit, pe cand era mica , insa n-am avut nici-un gram de noroc ! ...Mi-ar placea macar sa stiu cum arata si daca va dori , sa ne cunoastem mai bine ! 
De unde invat... de la televizor . Ador emisiunea  "Arta fericirii " ! Puteti urmari editiile aici in reluare , iar in direct se difuzeaza in fiecare zi de la 13.20 pe TVR 2.
Sunt recunoscătoare pentru ... amintiri ! Tocmai ce-am revazut niste filmulete , unde incercam sa fac la roata olarului ...ceva ! Am ras cu lacrimi ! 
Din bucătărie ... inca varza cu carne , mai sunt si macaroane cu branza , urmeaza o ciorba , sparanghel la cuptor ,salata beuf si... tarta cu mere si scortisoara .  
Cu ce sunt imbracata ... hanorac si raiati negri
Citesc ... bloguri
Ceea ce astept (sper) ... sa vina soarele !!
Ce mai mesteresc ... invat sa fac cruciulite . Nu prea inteleg cum vine , caci citind diagramele , in unele locuri (colturi , capete de rand ) am impresia ca se face cusatura ca la goblen , nu ca la cruciulite . Ma rog , coasem , descoasem ...trebuie sa iasa . Mi-e draga tare perna cu reni , insa chiar nu stiu, cum se coase pe material panzat !!!!
Ascult ... e forfota la domiciliu : Diana face ordine in camera ei , motanul alearga nervos , Atilut tuseste ( si-a facut pedichiura si cred ca i-a ramas o unghie in gat ) . La etaj ,vecina ( mama) da cu aspiratorul .
În casa ... ceva vase in chiuveta  si curatenia de seara . 
Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa merg cu Atilut la plimbare . Trebuie sa recunosc, ca in tara nu era asa de placut, sa fac treaba asta , decat dimineata devreme cand lumea abea se trezea, pentru a pleca la serviciu sau noaptea tarziu , cand toti erau in casa . In zilele calduroase de vara , ieseam noaptea , ma asezam pe banca din fata blocului , si priveam cerul . E tare placut ,sa privesti cerul !
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... seara de vizionat film , in familie - o comedie,  ceva rontaieli si sper sa fie frumos ! Mai avem de mesterit  si o matura din carton , pentru rolul Dianei de la scoala ! Sunt cateva lucruri de facut , nu-i timp de plistiseala !
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc: nu-i noua , e ceva ce-am mai postat , insa mie mi-e tare draga !
                      
    Taniusa ne gazduieste la fiecare sfarsit de saptamana jurnalele virtuale ! Va puteti alatura !            
     Un sfarsit de saptamana minunat ,va doresc !
                   

10 comentarii:

  1. Hmmm ....stiu cum e acest sentiment ...si eu am o verisoara pe care nu o cunosc si de multe ori ma gandesc la ea.Si eu vreau sa rontai ceva,dar problema e ca la mine se depune rapid,asa ca e mai bine fara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tare rau ca , desi ne dorim sa-i cunoastem , nu prea stim cum sa incepem cautarea lor ! .... Sunt si rontaieli care nu ingrasa ! ...Bucura-te de viata ! Te pup !

      Ștergere
  2. si aici e vant si ploaie, dar sunt 14 gr deci nu iarna inca :)

    Cat despre sora de pe tata, si eu am una, cu care am 'vorbit' ultima data cand avea vreo 3 ani. Am regasit-o pe facebook acum 4 ani!! - e in germania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de frumos ! Mare lucru ca ai gasit-o ! Eu am tot incercat , insa cred ca apare cu numele de casatorie si e mult mai greu ! ....Noi nu ne-am vazut niciodata ! Sunt convinsa inca , ca daca tata ar fi trait , ne-am fi cunoscut ! ....Imbratisari , om frumos !

      Ștergere
    2. ca ruda de grad 1, ai dreptul legal sa intrebi la politie de adresa ei. Eu asa am aflat ca a fost adoptata in Germania si ca are numele schimbat deci degeaba o caut dupa numele de familie comun. Apoi am intrebat printre cunostinte pana cand cineva mi-a dat noul nume.
      Apoi am aflat ce urat s-a purtat tatal natural comun si cu ea ....

      Ștergere
    3. Acum ce-am inchis convorbirea telefonica cu ofiterul de serviciu de la politia Panciu ! Mi-a spus ca trebuie sa vin, sa fac o cerere scrisa si ca vom discuta amanuntele, cand voi veni ! Deci, in decembrie ma duc direct acolo si vedem ce aflu !!! ... Daca o voi gasi si va dori sa ma cunoasca , sunt si eu destul de curioasa sa inteleg anumite lucruri !!! DACA ...! .. Sunt unele chestii ,pe care nu le inteleg si care ies in evidenta in certificatul de nastere si intr-o decizie judecatoreasca ,pe care am gasit-o prin actele vechi ale familiei !!! Oi vedea !!! Multumesc din suflet pentru pretioasele informatii ! Te imbratisez cu drag !!!

      Ștergere
    4. wow, super! ai un pas inainte facut! Bravo!
      (cate sperante poate da un telefon...)

      Ștergere
    5. Asa e draga mea ! Am sperante mari ca voi prinde un fir catre ea !!! Iti multumesc inca data ! Te pup !

      Ștergere
  3. Impresionanata povestea cu sora. Eu nu am avut surori si nici frati vitregi, doar foarte multe mame vitrege.
    Nu stiu de ce unii oameni se incapataneaza sa pastreze in ei tot soiul de ganduri negative si multa ura, cand viata e atat de fragila si imprevizibila.
    iti doresc sa o gasaesti si sa aiba intelepciunea de a te primi in viata ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg perfect ce simti ...desi durerea e infinit mai mare cu mamele ....uneori ( destul de des) tind sa spun ca in copilarii cu astfel de situatii , esti mai degraba orfan ! Pe mine m-au afectat destul de rau multitudinea de tati vitregi ! ....Sper sa o gasesc ...macar atat ! ...Multumesc pentru incurajari si urari , suflete !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină