marți, 1 septembrie 2015

Toamna in gandurile mele !

                 

       E aici ! Anotimpul creatiei , anotimpul sufletului meu ! 
        Aniversam multe toamna : casatoria noastra , un "proiect" ce acum are 10 ani , clipa cand ne-am cunoscut  si Sfintii numelor noastre !
         Multe-mi trec prin ganduri si multe-as vrea sa fac ! Afirmatia  si implicit atitudinea pe care vrau , sa o pun cap de afis in toamna asta , e CURATIRE , in mine si pe langa mine ! Dezordinea , hm , mai e cum mai e , dar murdaria nu-mi place . Si e murdar sufletul meu si plin de vorbe de ocara . Vreau sa plece si POT FACE ASTA ! 
        In linii mici , POT si voi face schimbari , astfel :
  -  Mai multa pozitivitate !!! Sunt aici , acum si POT oricand sa aleg !! Fac ce POT cu ce am , si n-are nimeni dreptul , sa ma judece , nici macar eu ( ha , aici provocare) !
     Ma astept la o toamna plina de surprize si schimbari de directie ! Sa nu va mirati ,daca o  sa postez  intr-o zi : "Gata , sunt acasa !" Imi rezerv dreptul la fericire !!!!  
  -  Mai multa disciplina : rutina de seara ma omoara . Nu-mi iese si pace !
  - Neaparat ordine in calculator  si in agenda! 
  - Cat mai curand , sa-mi redecorez casuta virtuala!
      DORINTA MEA CEA MAI ARZATOARE , este sa reusesc sa stau de vorba cu un cadru didactic  , despre toate temerile mele in privinta Dianei . In  2 saptamani TREBUIE SA SE INTAMPLE ASTA ! Am emis gandul , l-am si scris , deci TREBUIE SA SE MATERIALIZEZE CUMVA ! Doamne ajuta !
      La domiciliul actual , sunt de facut urmatoarele , cu mentiunea ca , am si-un cuvant de ordine - SIMPLIFICARE : 
   - Ordine si completari la capitotul sosete , maieuri , lucruri marunte dar importante! 
   - Alcatuirea unui meniu de post !
   - Sa trimit acasa cat mai multe din lucrurile stranse aici ! 
     Dintre micile bucurii pentru sufletul meu :
   - Sa citesc  si sa scriu pe bloguri ! Am vazut atat de multe trairi ale oamenilor frumosi , pe care-i vizitez virtual  , dar  eu n-am mai avut timp sa adaug un mic comentariu macar ! Trebuie sa recuperez !
   - Sa fac mai multe decoratiuni . Provocarea consta in COSTURI MICI !
     Si pentru ca tot veni vorba , dar mai ales PENTRU CA MERIT , iata micul meu goblen , provocarea lunii septembrie:
                
    De ce-am spus ca merit ?! Pentru ca m-am tinut de cuvant , si am dus la bun sfarsit semnul de carte , provocarea lunii august :
                    
      Acestea fiind spuse , sa inceapa calatoria ! 
                Un septembrie spornic tuturor !!

7 comentarii:

  1. Eu sunt dezordonata notorie...ma lupt si ma voi lupta cu asta toata viata, dar acum pur si simplu stiu ca nu voi face niciodata lucrurile ca persoanele ordonate din fire si e bine si asa:). Cand adoptam venea psihologul de la Directia pentru protectia copilului acasa si mi-a zis ca e imposibil sa fii si artist si ordonat, artistii nu stun ordonati, deci iata ca daca iti iesea rutina... (sper ca n-am inteles gresit si rutina se refera la altceva). Zile pline de bucurie si spor Dienutei si tie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea din rutina de seara ,care mie nu-mi iese , este ora de culcare . Mai devreme de orele 23 - 24 , nu adorm si pace .Nu reusesc sa fac tot ce-mi doresc( si-ar trebui ) seara ! Uneori raman vase , alteori nu-i dat cu mopul , iar daca se mai nimeresc si zile cu dureri fizice , nu fac nimic , si-atunci se instaleaza haosul ! De cand ma stiu am fost liliac ! Cand eram in liceu si multi ani dupa aceea , cu 2-3 ore de somn ,functionam la capacitate maxima . Acum insa , trezitul de dimineata e o corvoada, iar peste zi daca fac o decoratiune , sau mesteresc fise pentru Diana , ori ceva lucru de mana (preocupari care pe mine ma absorb cu totul ) uit de timp , si haosul e instalat ! Lucrurile mele ( carti , decoratiuni , papetarie , etc) sunt o dezordine - ordonata ,si uneori o gramada organizata la fel de ordonata , INSA stiu oricand , unde gasesc ceea ce-mi trebuie - deci DA , fire de artist ! Insa incerc sa limitez asta , doar pt lucrurile mele , ale celorlalti trebuie sa fie la locul lor ( cat de cat ) , din simplul motiv , ca nu vreau sa fiu intrerupta peste zi din ale mele, cu intrebari de genul "unde gasesc cutare lucru " . Deh , trebuie sa impacam si capra si varza ! ...Multumesc tare mult pentru vizita si MAI ALES pentru urari , ceea ce va dorim si voua ! S-aveti zile de toamna pline de magie , dragele mele dragi ! Pupici multi de la noi !

      Ștergere
  2. Bună! Te-am nominalizat pentru leapșa ”Liebster Award”:

    http://insemnarile-unei-femei.blogspot.ro/2015/09/provocarea-liebster-award.html

    M-aș bucura să citesc răspunsurile tale. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta! Si la multi ani sarbatoritilor!!! Presimt ca o sa ne spui mai multe pe parcurs! :) cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim , multumim ! Sa fie inima buna , si povestim , cum sa nu ! Imbratisari !

      Ștergere
  4. Multumesc la fel ! O toamna plina de minuni si tie ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină