duminică, 13 septembrie 2015

Leapsa Liebster Award !

    Cu ceva timp in urma ( cam mult si pentru asta-mi cer scuze ) am primit o leapsa -Liebster Award,  de la mamica blogului "Insemnarile unei femei". Ma simt onorata si multumesc pentru nominalizare !
      

1. Ce ți se pare cel mai greu respectiv cel mai frumos la postura de mamă?  Greu e cand trebuie sa ti loc si de tata ( mai ales ca el e prezent fizic ). Frumos e atunci cand , tu prin copilul tau cresti . De multe ori ,Diana mi-a fost invatator.
2. Ce te deranjează/te-a deranjat cel mai tare la jumătatea ta în ceea ce privește creșterea copiilor? Ma deranjeaza ca partea serioasa-mi revine tot mie .Uneori parca asa avea 2 copilasi . L-as vrea putin mai serios si mai responsabil. In fond , Diana trece spre etapa de domnisoara , si are nevoie de un reper masculin in viata ei .
3. Care este cel mai special (prin unicitatea lui) moment din viața ta? Momentul nasterii , clar .E unul din "lucrurile" pe care nu ma vedeam capabila sa-l fac .
4. Care este cea mai amuzantă amintire din viața ta de mamă? Perioada de stalceli a Dienutei! O adevarata nebunie ! Pastrez si acum "vocabularul " .
5. Câte ore dormi în medie pe noapte? 3-5 ore si a cam inceput sa devina o problema !
6. Cum arată pentru tine o zi perfectă? Ah ! O zi perfecta pt mine , e ziua cand nu ma doare nimic , ziua cand reusesc sa-mi fac toata treaba , ziua cand  impreuna cu Diana  reusim , sa facem cu manutele noastre ceva frumos , ziua cand nu ma cert cu sotul ! Toate astea sunt zile perfecte !
7. Care este cartea preferată a copilului tău? Pacala !
8. După ce ai avut copil ce s-a schimbat în bine / în rău în viața ta? In bine ar fi faptul ca prin Diana , am avut parte de minuni . Privind inapoi , constientizez  , ca fara ea  as fi nimic . Partea rea din treaba asta , e faptul ca , privind-o realizez ca imbatranesc !
9. Dacă ar fi să alegi doar unul din blogurile care le citești care ar fi acela? Nu pot , efectiv nu pot sa aleg intre "Casuta din poveste" - blogul Ancai si "Un ingeras de fata "- blogul Loredanei. Pana si faptul ca a trebuit sa le pun acum intr-o ordine , ma irita ,dar merg pe ideea ca e in ordinea alfabetica , dupa denumirea blogurilor. 
10. Care e locul cel mai frumos care l-ai văzut tu? Tot ce inseamna Romania , pentru mine e frumos .
11. Care este modul în care îți "încarci" bateriile cu răbdare? Facand ce-mi place  si constientizand cat de norocoasa sunt , pentru ca sunt capabila fizic ,sa pot face asa ceva .  Cand ascult emisiuni de dezvoltare personala si merg sa ma intalnesc cu astfel de oameni , sau cand citesc o carte, si mintea mea face acel clic de regasire , cand fac decoratiuni , cand sistematizez materia scolara pentru  Diana , sau cand lucrez in scris la organizarea casei , acestea sunt momentele mele de reincarcare a bateriilor , caci frumosul din ele-mi dau incredere .
       Cam asta a fost , sper ca m-am descurcat bine. O provocare interesanta , trebuie sa recunosc insa cat privesc celelalte cerinte ale provocarii , din pacate nu-s asa de cunoscuta in mediul blogosferic , ca sa pot nominaliza  alte 11 bloguri , asa ca cine doreste , poate prelua intrebarile . 
     Multumesc inca o data pentru nominalizare !  

6 comentarii:

  1. Si eu imi imaginez nasterea ca pe un proces extrem de dificil. Sper sa trec cu bineprin aceasta experienta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ceva necunoscut , si e normal sa-l consideram dificil ! Pe mine ma speria efortul pe care-l depune organismul in aceste momente , si-mi era teama ca nu voi face fata . Apoi mi-am data seama ca nu trebuie sa intru in panica , si sa ma mentin cat mai calma si focusata pe respiratie. Multa protectie divina , draga mea si mai ales incredere ca poti . Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Eu iti multumesc , draga mea draga ! Sa ai zile frumoase in Turcia! Pupici dulci !

      Ștergere
  3. Mulțumesc că ți-ai făcut timp să răspunzi! Mulțumesc și pentru răspunsurile tale :)

    Scuze că doar acum îți las un semn că am citit postarea ta. De fapt am citit-o chiar atunci, dar întâmpin probleme datorită internetului și nu am reușit să îți scriu atunci iar apoi am uitat.

    O zi frumoasă și multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină