vineri, 28 august 2015

Jurnalul unei femei simple

              Taniusa ne gazduieste jurnalele !
    Pentru astazi ... 28 august 2015
Afara ... amestecaturi : ploaie , apoi soare !
Mă gândesc ... la ce-ar fi putut sa fie ...si la ce pot sa "zidesc" cu ce-a iesit ! Aici "plusurile" se reduc la "a cumpara " si " a avea", iar mie nu-mi trebuie nimic !! ....Ma regasesc in postarea Loredanei ! E absolut ravasitoare !
De unde invat ... Experientele au bon de ordine ...vin , lasa urme si pleaca , lasand loc altora ! Niciodata nu e de-ajuns ce sti ! 
Sunt recunoscătoare pentru ...  animalute si prietenii de acasa - atat din casuta virtuala , cat si din cea reala  !
Din bucătărie ... ciorba de perisoare , mancarica de pastai , clatite .
Sunt imbracata ...  pijamale rosii
Citesc ... inca "Cirese amare "
Ceea ce astept (sper) ... sa se termine ...si sa se intrevada inceputul a CEVA , orice , numai cu liniste de suflet sa fie , si MULT mai mult echilibru  !
Ce mai mesteresc ... n-am terminat inca semnul de carte , dar va fi gata pana pe 1 septebrie , caci abia astept, sa incep a coase la micul goblen de toamna !
Ascult ... e liniste , fiecare are cate ceva de facut . Toti dam insa tarcoale , farfuriei cu clatite !   
În casa ...  ar fi de aranjat , dar n-are cine ! ...Am facut strictul necesar , apoi toata ziua mi-am petrecut-o , organizand fisele pentru limba romana . Maine urmeaza matematica . Dupa ce m-oi linisti cu planificarea temelor , o sa reiau treaba minutioasa!!
Unul dintre lucrurile mele preferate ...  torsul pisicutelor . E liniste pura !
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... as vrea sa merg undeva , unde sa pot face poze interesante ! Desi aparatelul meu da semne de epuizare , inca mai pot sa scot ceva frumos cu el - daca nu-l zoresc !!
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc: 
                      
Bancherul !
     
Povestea acestui "clandestin" e cat se poate de , tipic romaneasca : ne-am dus la banca , sa ne platim dandanaua , dansul langa usa  , racit si plin de toate alea peste tot , zgribulit , infomatat si horcaind groaznic !!! Am facut turul de rigoare , cu sperante de mamica in cautari de puiut ratacit ! Nici vorba , deci clar abandonat ! Starea de fapt a lucrurilor era cam asa : copil inlacrimat , mamica miloasa si tatic mai mult decat iritat ! Deh , n-am rezistat ! Deci , in concluzie : avem pisic , trecut fraudulos la granita , extrem de curat si cuminte ! 
     Inca n-are un nume , adica are, dar nu prea da semne sa raspunda . Mai investigam ! 
           Deci , familia s-a marit , ce-i drept , nu asa cum mi-as fi dorit , insa e binevenit !  Sa ne traiasca toti copilasii , zic !
            Zile cu spor si inimi implinite sa aveti !     

8 comentarii:

  1. Ma bucur ca aveti familie marita!
    Ei, nu intotdeauna ne ies noua toate planurile, dar daca asa a fost sa fie, sa ne bucuram de tot ce avem! Traiasca deci! Si sa faca pozne, nu de alta dar sa ai despre ce povesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc suflete ! Faceeee pozne, da-l iubesc ! Revin cu o postare ,cand s-or aduna si ceva poze , din acelea pline de "actiune" ! ! . Imbratisari , suflet minunat !

      Ștergere
  2. Ce simpatic;). Incercati nume cu S, sau Sh, se pare ca pisicile reactioneaza la ele...Te apuci de un goblen? Ai rabdare, eu am gasit unul neinceput si ma gandeams a-l fac cadou:), desi o icoana parca mi-ar placea sa cos. Am cusut doua in tinerete si le-am dat cadou la doua prietene, ambele le-au pus pe perete:). Imbratisari, zile pline de bucurii si de a fi mai mult decat a avea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi am gandit Ţiri ,caci l-am gasit in fata bancii lui nenea Tiriac , insa apoi , am zis sa fie Banchi - de la bancherul ...neah , nu-i place ! O sa ne gandim la un alt nume .Multumesc pt sugestie!....Cat despre goblen , nu e ceva de dimensiuni mari ...sunt la inceput ! Multumesc pentru gandul darnic ! Ma simt onorata ! Impresionant gestul tau , de a darui icoane cusute de manutele tale ! Sunt minunate !... Te imbratisez si eu cu mare drag , Anca !

      Ștergere
  3. Junioara noastra duce tratative deja de multa vreme pentru un animalut si sunt absolut sigura ca si noi l-am fi adoptat pe Banchi daca ne iesea in cale, chiar daca in acest moment suntem convinsi ca nu este momentul pentru un "copil mic" in casa :D Sa va aduca numai zambete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea , cand "momentul " e harazit de sus , atunci E CEL MAI BUN MOMENT SA FIE ! Noi am inceput cu o pisicuta ,si n-am regretat o secunda perdelele franjurate si florile daramate ! Junioara mai mult ca sigur o sa se bucure de un animalut , atunci cand energia gandului ei , va ajunge acolo unde trebuie ! Pupici printesei , si sa dea Domnul ,sa i se indeplineasca dorinta cat mai repede ! Va imbratisam cu drag !

      Ștergere
  4. am auzit undeva ca un pisoias e intotdeauna bun la casa omului! Si ce minunat, daca a adus bucurie cu el! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe , fiecare cu parti bune si rele , dar DA , a adus o mare bucurie , buburuza fiind in al 9-lea cer . Ne e tare drag, asa zvapaios cum e el ! Iar somnul lui , e contagios ! Pupici !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină