vineri, 24 iulie 2015

Jurnal de femeie simpla !

Pentru astazi ... 24 iulie 2015 . Taniusa ne gazduieste jurnalele !
Afara ...desi cald e bine , adie putin vantul si e numai placut pt plimbare
Mă gândesc ...cred ca ar fi bine sa stau de vorba cu un psihoterapeut ...caci ...
De unde invat ...din discutiile cu oameni interesanti si provocatori
Sunt recunoscătoare pentru ...desi sunt intr-o situatie , ceva de genul
sursa facebook
     sunt recunoscatoare pentru ca inca am libertatea de a alege .Ce ?!?...Habar n-am !!!
Din bucătărie ...Tocanita ...de idei ! Insa clar nu prea multe , pt ca saptamana viitoare , clanul Graur-ilor migreaza !
Cu ce sunt imbracata ... Tricou rosu , pantalon sport grena 
Citesc ...bloguri . Anca in casuta ei , a scris doua postari ( aici si aici ) , extrem de " punct ochit , punct lovit " . Ambele mi-au starnit valuri de constientizari . Prima este despre normalitate , care pe mine ma duce in nebuloase tot mai mari , dar si intr-o contradictie de zile mari, ceea ce ma face sa-mi doresc mai mult ,sa discut cu cineva. A doua , vine ca o completare , caci ar trebui sa fie si asta tot o normalitate , pentru ca a  trai aici si acum , ar fi PUTIN si o consecinta a unui trai normal , a unei educatii bazate pe intelegere si compasiune .
Ceea ce astept (sper) ...Sa inteleg si sa fiu inteleasa. Oricum , frustrarea este cat casa , caci sunt nevoita, sa platesc pentru asta  ...rau am mai ajuns !
Ce mai mesteresc ...Stelute de mare din lut polimeric .
Ascult ...Muzica romaneasca . Pregatesc sticul pentru plecare .
În casa ...deranjate toate ...nici ca-mi pasa ! Mintea mea a luat deja vacanta , desi n-ar trebui !
Ce mai e nou...mananc ciocolata amara ! Foarte amara 80% cacao , in scop terapeutic...si tot la capitolul noutati avem si...
Zambile in luna iulie ! Hm ...!
Unul dintre lucrurile mele preferate ...bluzitele vaporoase de vara 
Ce nu-mi place...nu-mi plac ,  barbatii care stau dezbracati  , adica fara bluza , camasa , tricou  si doar in pantaloni ( scurti ,lungi , nu conteaza )  , indiferent ca stau in casa sau prin curte !!  Sa plece asa pana la magazin , deja ...ma dezgusta total ! 
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ...  azi la doctor cu Atilut , si-apoi organizare si iar organizare .....PS : Atilut intra in operatie saptamana viitoare , daca analizele ies ok !
Saptamana ce urmeaza...emotii si dor de duca !!!
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc: ... si-un link  unde puteti viziona filmuletul ( din pacate , va trebui sa inchideti blogul meu , caci se vor auzi si muzica de pe blog si filmarea in acelasi timp ...) !

         
Pregatiri pentru fest !
           
Sfarsit de saptamana minunat tuturor !

12 comentarii:

  1. O saptamana frumoasa sa aveti si voi, desi deduc ca este mai plina, mai speciala sau chiar mai grea. Mai bine ti-as ura sa se termine cat de bine posibil, sa te linististi si sa fie lucrurile asa cum le doresti tu! Ciocolata neagra consum si eu, doar ca am inceput cu 75%. Iti tin pumnii, va tin pumnii si astept vesti bune dupa operatie. Hai, curaj, vor trece toate. Imbratisari, Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim tare frumos ,Mihaela ! Este cu adevarat o saptamana speciala . Chiar acum cand scriu , Atilut e in operatie ! ....Adevarat , imi doresc sa se termine aceasta agitatie , sa-mi descopar directia si scopul si sa merg pe acel drum . Sa treaca cu folos , zic ! Te imbratisej cu mult , mult drag Mihaela , si ma iarta , te rog , pentru intarzierea raspunsului meu ! Vacanta frumoasa in continuare , suflete ! !

      Ștergere
  2. Sanatate multa tuturor! Spunem si noi o rugaciune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa sanatate si voua , dragii mei ! Bogdaproste pentru rugile voastre ! Multumesc cu recunostinta !

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Eu si mai tare , suflet frumos ! Multumesc din suflet pentru prietenia ta ! PUPICI MULTI , MULTI !

      Ștergere
  4. In ultima vreme te vad tot mai suparata sa zic asa,uite ce am gasit:http://onlinereport.ro/rugaciunea-care-te-scapa-de-depresie-o-stiati/(poti sa nu publici com,e doar pt tine)Te pup si sper ca sunteti bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Carmen ! Am publicat comentul ...poate foloseste si altora . Imbratisari !

      Ștergere
  5. Sananate multa! Sper ca esti bine! Sper ca sunteti bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din toata inima SUFLETEL ! Suntem bine cu totii , acum si aici ! Te pup dulce !

      Ștergere
  6. O imbratisare virtuala si un gand bun, insotite de o reteta dedicata, primesti si de la mine ( http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2015/08/prajitura-cu-morcovi-si-scortisoara.html).
    Vara perfecta in continuare! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaaai ce surpriza minunata !!!! Va multumesc cu mare , mare drag si primesc cu recunostinta ! O s-o incerc negresit ! Are toate ingredientele ce-mi plac , iar culoarea e preferata mea ! Imbratisari si multa , multa sanatate va urez ! !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină