duminică, 19 iulie 2015

Jurnal de femeie simpla !

 
      Taniusa  ne gazduieste jurnalele ! Multumesc!
 
Pentru astazi ...19 iulie 2015
Afara ... o competitie acerba intre soare si nori ....a invins vantul .
De unde invat ... din practica vietii ...si nu-i usor deloc !
Sunt recunoscătoare pentru ...  natura si lumina
 Nu-mi place... ca nu gasesc o revista , un sit , ceva , unde sa citesc  cum sa se imbrace slabanoagele ,  gen eu , adica acea  madam  " Snur , fara .... " de toate  !...Am ajuns la 43 de kg , si ma insoteste gratios , o cutie cu pastile "venlafaxin"... pe care EVIDENT  N-AM SA LE IAU !!!
Din bucătărie ... ciorba de perisoare , chiftelute cu sos , pilaf , pepene galben , si briose aperitiv. Ma bate gandul sa fac o crema de zahar ars !
Cu ce sunt imbracata ... blugi si un tricou verde cu dungulite albe .
Citesc ... recitesc capitolul 15 " Lista " din cartea "Poti sa-ti vindeci viata " de Luise L. Hay , in care sunt prezentate anumite afectiuni ale corpului , si noi tipare de gandire ( Astm - cauzele probabile : Iubire sufocata . Incapacitate de a respira pentru sine. Senzatia ca esti tinut cu capul sub apa . Lacrimi reprimate - noul tipar de gandire: Ma simt in siguranta , asa ca preiau  controlul asupra propriei mele vieti. Optez pentru a fi liber )... si
 ...Ma gandesc ...cum Doamne iarta-ma  , sa spun ca  optez sa fiu libera ?!...ca un copil si tot ce-l inconjoara , nu e un brelog , ce-l lasi cand iti vin tie pandaliile si te saturi de tot si toate , sau nu te regasesti in nimic din ce se intampla in viata ta acum !! Ca nu poti sa optezi pentru : mie mi-e bine asa si las ,ca cel mic se adapteaza !!!!.....
Ceea ce astept (sper) ... sa inteleg
Ce mai mesteresc ...framant lut ...nu iese nimic !
Ascult ...masinile pe strada .
În casa ... aproape toate sunt la locul lor - am ramas in urma cu hartogaraia !
Unul dintre lucrurile mele preferate ... oamenii decenti si cei care au capacitatea, de a scoate la suprafata , ce e mai frumos din ceilalti ! Si-mi sunt extrem de dragi , oamenii trecuti de a doua tinerete , care-si accepta varsta si statutul , dar care sunt destul de activi  si independenti, cat sa starneasca admiratie !
Unele planuri pentru săptămâna viitoare ... o mare incercare : o interventie stomatologica, ce se anunta a dura cam o ora !
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc: 
                      
Mi-am facut o prietena !
           O saptamana cu spor si claritate , tuturor !

2 comentarii:

  1. Saptamani cat mai frumoase si interesante sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc cu mult drag, Suflete ! Nu stiu cat de frumoase vor fi , insa interesante, cu siguranta se anunta ! Imbratisari !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină