vineri, 26 iunie 2015

Jurnalul unei femei simple !

            Taniusa ne gazduieste jurnalele !!!

Pentru astazi ...26 iunie 2015- Ziua drapelului !

Afara ...Soare , adie vantul , dar e placut

Mă gândesc ...incepe numaratoarea inversa a pregatirii drumului spre casa .

De unde invat ...de la copilasi....priviti minunatiile astea din acest material video

Sunt recunoscătoare pentru ...parul meu ,
care desi are ceva ( multe) fire de par albe , nu l-am vopsit niciodata .A fost si mai lung de-atat, dar n-am poze din acea perioada . Si da , mi-a crescut parul pe perioada sarcinii. O poveste lunga . Si nu , n-am deficite de minerale sau altceva , din cauza lui - s-a mirat si doctorita :analizele perfecte, in ciuda kg putine. La mine  "mansarda" o ia razna !

Din bucătărie ...pilaf cu carne de pasare si salata de varza ....mai , si-as fi mancat o ciorba de loboda cu ceapa verde , de numa numa ...dar nu-i , asa ca  om vedea.

Cu ce sunt imbracata ...dupa cum s-a vazut in imaginea de mai sus , si cu blugi .

Citesc ...simplific caietul cu retete si citesc despre congelarea mancarurilor.

Ceea ce astept (sper) ...sa se intample , ce-o fi , ca nu mai am putere, sa ma mai lupt cu ce-mi aduce viata .

Ce mai mesteresc ...nimic ...tanjesc !

Ascult ...se aude Diana fasaind fisele pentru scoala

În casa ...dupa ce voi termina de scris jurnalul , ma asteapta rufele sa le intind si altele de bagat la spalat . De obicei nu spal vinerea , dar azi fac o exceptie .

Unul dintre lucrurile mele preferate ...pixul cu mai multe culori.
  Am avut un pix metalic , la fel ca asta  - a fost al tatalui meu . In decursul mutarilor de colo colo , probabil l-am ratacit pe undeva (probabil) . Am gasit peste ani de cumparat , si n-am ezitat.

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... pana la ora asta nimic planificat . Vremea se anunta frumoasa ...as avea chef de umblat hai hui prin munti .Vedem ! Update : dezamagire totala -  ploua mocaneste !

Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc: tocmai cand ma pregateam sa scriu in dreptul acestei proprozitii, gandindu-ma oare ce sa "impart " ( ca nu prea aveam ce), numai ce aud un claxon de masina . Era el . Imi intinde pachetul si pleaca .
                     Hm , ce ziceti , sa-l iert ?!

     Un sfarsit de saptamana plin de armonie si echilibru !

10 comentarii:

  1. desigur ca merita iertat. doar voi sunteti acolo si chiar nu merita pentru micile suparari sa tineti manie.
    un sfarsit de saptamana minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori de-a iertatul , e cam ca in jocul ala cu soarecele si pisica!... Manie nu tin , dar ma astept la mai multa constientizare ! Va pupicesc dulce ! Vacanta superba sa aveti !

      Ștergere
  2. mama mia, ce par lung si frumos ai!!!!! Care e secretul????!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ioana ! Nu am nici un merit , de aceea si sunt recunoscatoare . Si nici nu e un secret la mijloc . Ma spal cu acelasi sampon de ani de zile , nu fac nimic deosebit pt ingrijirea lui . S-o fi gandit EL , si-o fi zis , daca tot esti doamna snur , hai macar atat sa fac pentru tine .Trebuia cumva echilibrata "situatia" !.... Te imbratisez cu mare drag !

      Ștergere
  3. Buna, Gabriela!
    Exista posibilitatea de Subscribe la postările tale?
    Multumesc!
    Ramona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ramona ! Am introdus aseara , optiunea " follow by email ". Nu ma pricep la partea tehinca . Pentru astfel de lucruri "sun un prieten " , care e in tara . Multumesc tare mult pentru interesul acordat postarilor mele . Imbratisari si multi pupici !

      Ștergere
  4. Da ,spun si eu sa ierti...mai ales daca o face in modul asta.Parul e minunat,asa de mult mi-as dori si eu par lung,dar al meu tare slab creste si de aceea sunt tot tunsa scurt.O saptamana frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Carmen , pentru par iti recomand cu toata incredere tratamentul cu ulei de ricin ...FACE MINUNI ! Daca nu sti cum , da-mi de stire si-ti raspund ! Cu iertatul , sincer nu ma las impresionata asa usor , decat daca sunt si rezultate !...Am mai spus : ador sa ma joc , dar nu de-a soarecele si pisica !...O zi frumoasa dragele mele !

      Ștergere
  5. Pai chiar nu stiu cum sa-l folosesc,mai bine imi explici tu exact cum trebuie facut.Mai demult mi-am facut masti cu oua si ulei de masline,dar nu au fost rezultate exceptionale.Tare mult mi-as dori sa am par lung si bogat.O vreme il las sa creasca cat de cat si cand il vad cum arata il tau scurt din nou...hmm si sa vezi ca il aveam si cret dar odata ce am inceput sa-l vopsesc s-a dus tot aproape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite Carmen , in postarea de aici casutagandurilormele.blogspot.com/2015/06/tratament-cu-ulei-de-ricin-pentru-par.html , am explicat ce si cum . Astept vesti !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină