vineri, 22 mai 2015

Jurnalul unei femei simple !

Pentru astazi ...22 mai 2015
Afara ...o zi calduroasa , numai buna de mancat inghetata!
Mă gândesc ...ca acasa la mine am fost cea mai fericita , si chiar daca viata era grea ( nu ca acum ar fi usoara, ba dimpotriva) , acasa reuseam sa ma simt implinita , femeie , iubita !
De unde invatam ...din schimbarea programelor ! Am fost indroctinati cu multe !
Sunt recunoscătoare pentru ...amintiri ...am atat de multe amintiri frumoase (mai putin in ultimii doi ani) ...si mai sunt recunoscatoare pentru bloguri ! Am invatat atat de multe citind bloguri ! Si e atat de greu cand unele se inchid ! Blogul Irinei " Dulce casa" , avea foarte multe lucruri frumose , si postari despre organizare si simplitate !A fost primul meu blog citit !
Din bucătărie ...maine ar trebui sa fac ceva ...dar habar n-am ce ...sotul mananca orice , Diana daca ar fi dupa ea ,  ar manca numai lapte si chesti intinse pe paine ....iar eu am intrat intr-o stare de preaplin , desi am numai 46 de kg , si mananc o singura data in zi ...deci N-AM NICI O IDEE !
Cu ce sunt imbracata ...blugi si o bluza rosie .
Citesc ...tot despre comunicarea cu personalitatile dificile . Azi am capatat curajul de-ai spune unei persoane , tot ce ma roade de ani de zile ... Si mi-a placut si articolul asta " La barbatii adevarati , femeia e fericita . La restul - puternica."
Ceea ce astept (sper) ...dupa cum stiti , strig catalogul pentru intalnirea de 20 de ani ...si tocmai am aflat ca , cea mai buna prietena a mea din liceu , si colega de banca in acelasi timp , este la doar 400 km  departare de mine ...abea astept sa ne intalnim !
Ce mai mesteresc ...nimic ...si asta ma intristeaza ...simt ca moare tot in mine , putin cate putin !
Ascult ...muzica - asta este ritualul de curatenie al micutei domnisoare !
În casa ...ultimile zile au fost destul de furtunoase ...n-am chef de nimic ...bucataria si baile sunt cele mai curate
Unul dintre lucrurile mele preferate ...site-ul lifespirit.tv....si pozele ! Azi am scos de la developat , 5 filme de cand era Diana de 2-3 anisori!....A fost minunat sa le privesc, mai ales ca am pierdut toate filmuletele si pozele din calculatorul din tara , care s-a stricat iremediabil !
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... Diana are iar 2 saptamani vacanta , deci e timp berechet , inima buna sa avem !
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:
Cutiuta cu amintiri !
               Taniusa  ne gazduieste jurnalele si daca doriti, va puteti alatura !         
              Zile cu soare va doresc , si la propriu  si la figurat ! Pupici pentru voi toti !

4 comentarii:

  1. Vai ce poze frumoase! Ce copil scump si dragalas! Cum sa ai 46 kg? E posibil sa te simti asa si de la o lipsa in organism (magneziu, calciu, fier, omegile din peste, uleiuri...). Eu am perioade cand ma simt rau si de obicei sunt din cauze interne (o lipsa efectiva). E adevarat ca unele bloguri se inchid dar se deschid altele:) (Irina alre altul:) si da e minunat ca exista blogurile romanesti atunci cand esti departe. E ca si cum faci parte dintr-o comunitate romaneasca, chiar daca virtuaa - oricum creierul nu poate face diferenta:) Te imbratisez:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet , Anca ! O adevarata nazdravana pitica mea ! Astea-s pui , are altele si mai si ! Daca s-ar rescrie Amintirile lui Creanga , crede-ma pe cuvant ,ca Nica ar spune ca e sora lui !.... Dap , atatea kg am ...am avut 56 doar cand am fost insarcinata ....eu sunt doamna snur ....si toate analizele sunt perfecte ( s-a mirat si doctorita si cu piciorul e clar neurologic ) .Problema mea de greutate , tine doar de o mai buna combinatie a alimentelor ! Si de linistea si implinirea sufleteasca , care din pacate nu e ( macar) la cote normale ! ....Stiu de noul blog al Irinei , si-l urmaresc cu drag , insa cel vechi avea multe postari care mie-mi erau ghid in organizare ! ...Si ai perfecta dreptate, despre blogurile romanesti ... simt ca apartin unei comunitati , pentru ca nu sunt in nici o competitie , iar tot ceea ce se scrie pe bloguri nu este impus , conditionat ...sunt trairile si gandurile spuse sincer si cu drag de daruit ! Sa nu mai spun, cat de multe informatii am primit in comentarii , si sfaturi si idei ! .....Multumesc tare mult pentru vizita , draga mea , draga !....Pupici micutei printese !

      Ștergere
  2. Puteti pune aici, va rog,linkul pentru blogul Irinei de la Dulce casa? Eu nu reușesc sa dau de el.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corina , din pacate Irina a inchis pentru moment blogul cel vechi . Adresa era aceasta http://dulcecasablogspot.com/ ... Imi pare rau ! Poate va reveni asupra deciziei !Multumesc pentru vizita !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină