sâmbătă, 25 aprilie 2015

Jurnal de femeie simpla !!

Pentru astazi ...25 aprilie 2015

Afara ... ieri a fost cald ,soare , frumos ...astazi o contradictie totala ... frig, cerul e gri  , sta sa ploua !
                  


Mă gândesc ...Ehe, la ce nu ma gandesc eu ?! Ma gandesc ca a fost o saptamana foarte grea si extrem de intensa pentru inimioara . RMN-ul a iesit bine , nu am nimic la coloana , insa piciorul tot numai o durere este ! Astept si analizele la sange ...Am avut un episod urat, de durere de canin inflamat ...care s-a soldat cu o extractie, din cauza careia , dantura mea va suferi modificari majore !Apoi m-a tot gandesc , ca ar fi fost tttaare bine , sa fi aflat anumite lucruri ( pe care le-am aflat abea acum ) inca de acum 10 - 15 ani ...! Si nu in ultimul rand , ma gandesc foarte mult la viitorul apropiat ! Trebuiesc luate urgent niste decizii , DAR privind inapoi , la cate regrete am acumulat , parca mi-e si frica !

Din locurile de unde invat ...cel mai des, din trecerea timpului .Apoi din discutiile purtate cu cei dragi. Chiar am zis, ca o sa-mi fac un caiet si o sa-mi notez toate situatiile si concluziile trase , iar daca ceva se va schimba , voi corecta acolo scriind . Nu stiu de ce , parca mai mult ca niciodata , simt nevoia sa vad negru pe alb , ceea ce gandesc .

Sunt recunoscătoare pentru ...ca am inteles prezenta  mea in anumite  contexte , situatii,  de ce ma aflu langa anumite persoane si ele langa mine ...  si pentru cate si mai cate !

Din bucătărie ...spaghetti si in pregatire o ciorba ! Si as vrea sa fac un dulce din cartofi .

Cu ce sunt imbracata ...haine subtiri , lejere .

Citesc ...iau notite , pun semne de carte si astept sa gasesc undeva un manual , in care sa citesc despre tipologiile umane si ce fel de comportament sa ai in relatia cu diferite persoane   ... Dar (sper) ...sa gasesc  si acea carte, in care sa scrie : "uite , daca te confrunti cu situatia asta , ar fi bine sa  faci asa..." ...HAIDETI , LASATI-MA SA VISEZ !

Ce mai mesteresc ...as vrea sa am inima buna , si sa transform o decoratiune cu flori artificiale ! Am gasit-o runcata prin pod ! Dar sincer nu stiu cand , deoarece s-au adunat cam multe de facut in ultimile zile , si nu pt ca nu le-as fi facut la timp , ci pentru ca au intervenit niste schimbari in locuinta !  ...Hm , poate saptamana care urmeaza !

Ascult ...Ati latra si plange ...vrea si el in curte !

În casa ... Debandada ...mobila ce trebuie mutata !

Unul dintre lucrurile mele preferate ... La general vb , totul trebuie sa aiba o logica , deci iubesc situatiile si deciziile care se bazeaza pe logica si rationament , insa nu exclud instinctul ! E o combinatie cam bizara , stiu , dar la mine in ultima perioada a functionat , MAI ales in relatia cu ceilalti , si DA  se poate chema si precautie !

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... asezarea lucrurilor in casa , dar as vrea sa ajung si la targul de vechituri ...unde gasesti si lucruri noi si foarte ieftine !

Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:
                  
Omulet din agrafe  !

 Nu uitati ,Taniusa ne gazduieste jurnalele !
          Inima buna si mult spor va doresc !

7 comentarii:

  1. ma gandesc ca ti-ar place sa citesti asta :) ,,Cum sa ne purtam cu personalitatile dificile ''– Francois Lelord, Christophe Andre :
    http://terapeuti.ro/afectiuni-tuburari-psihice/cum-sa-ne-purtam-cu-personalitatile-dificile-francois-lelord-christophe-andre/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina , ce bucurie sa te primesc in casuta mea !! Nici nu sti ce surpriza mi-ai facut ! ...Chiar mi-ar placea si deja am gasit pdf-ul cartii : https://liviabonarov.files.wordpress.com/2013/08/francois-lelord-cum-sa-ne-purtam-cu-personalitatile-dificile.pdf ...Abea astept sa dau drumul la imprimanta ! Am citit din prezentarea link-ului trimis de tine si pot spune doar atat : ESTE CEEA CE CAUTAM ! Multumesc tare , tare mult pentru vizita si link ! Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  2. Sanatate multa, draga Gabriela! Sa te faci bine si sa uiti de toate durerile!
    Spor la aranjat si mutat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, suflet drag ! Ehe ...toate cum le-o ingadui Domnul , draga mea Loredana ! O duminica calda , va doresc ! Te pup !

      Ștergere
  3. Draga Gabriela, stiu ca a lua decizii este foarte dificil, dar cineva spunea ca decizia perfecta nu exista. Dumnezeu sa te calauzeasca! cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Ioana , stiu ! Sper din tot sufletul la sprijin divin ! Inca sunt multi de " daca " in ecuatie ! Multumesc si te imbratisez cu drag Ioana !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină