marți, 31 martie 2015

Mozaic de martie si provocarile

      A sosit si ultima zi a lui martisor ...nu ca o asteptam ! 
    Se cuvine deci bilantul lunii  - trimestrului . Sa incepem cu provocarile .La cutiuta provocatoare suntem in grafic ( alegand varianta sumelor egale ) , pe cand la citit , am esuat lamentabil. De jurnal am reusit sa ma tin , in schimb lucruri frumoase de sambata  , nu am avut mereu - totusi nu renunt , TREBUIE SA GASESC CALEA  si in acesta directie .
   Uneori stau si ma gandesc la ce mi-am mai facut blog , daca am momente cand mi-e frica (la propriu ) sa-mi expun gandurile .In fond cam asta ar trebui sa se regaseasca aici , nu ? Idei , greseli , presupuneri , frumos , urat , creatie . Fiecare are experienta lui , si poti doar sa accepti  trairile unei persoane sa nu . Cand am gandit acest blog , mi-am spus " fata mea va citi peste ani , si trebuie sa gaseasca aici o parte din mine "...Nu stiu din ce motive am abandonat gandul acesta ...sau poate stiu - frica sa nu dezamagesc , impresia ca totul e mai bine spus de altii . Am multe idei  si notite ...sper sa am curajul sa le asez aici cat de curand !   Pana una alta joia linkurilor se vrea a suplini acest neajuns .

     Si ca sa inchei cu ce am inceput ,  adica, cu provocari , iata si  mozaicul lunii martie :
        
                                         
                     Irina continua sa ne gazduiasca amintirile in imagini si pe noul ei blog Tricoteaza , Roaga-te , Iubeste .  Multumim Irina!
     Dar nu vreau sa sfarsesc, pana nu o sa va multumesc voua , cititorilor mei , celor care v-ati inscris pe acest blog si nu numai .Va multumesc pentru aprecierile si incurajarile voastre , pentru ca sunteti alaturi de mine si pentru toate gandurile voastre!
          Sa aveti un aprilie plin de LUMINA !!

6 comentarii:

  1. Si eu simt ca nu pot sa scriu pe blog, as vrea sa scriu atat de multe dar toate ideile parca dispar in momentul in care vreau sa le astern.
    Eu am facut blogul mai mult pt mine, sa am ce citi la batranete, deci ar trebui sa scriu ca sa am ce citi :))
    Te pup, o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu Sinziana , te inteleg perfect ! Am patit-o si eu nu o data , de aceea am in caietul de casa , pagini unde-mi inregistrez ideile , urmand apoi , in timpul meu de liniste , sa le dezvolt . Cat despre motivul tau , e cumva haios ! Mi te si imaginez peste ani , cu ochelarii pe varful nasului , comentand autocritic ! Spor in toate draga mea !

      Ștergere
  2. O, draga mea, iti faci prea multe griji. E adevarat ca sunt printre posesorii de blog si scriitori de profesie, dar cei mai multi scriem de drag, de dor, de frumos, scriem cu inima pusa aici la vedere si asta e ceea ce conteaza. Nu-ti fie frica de ceea ce ai vrea sa spui. Chiar nu are de ce sa iti fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai dreptate Loredana , poate sunt cumva exagerata . Se prea poate ca asta sa fie o lectie care trebuie invatata . O sa incerc sa prind curaj sa vedem ce iese ! Multumesc pentru cuvintele-ti frumoase ! Te imbratisez tare tare , suflet drag !

      Ștergere
  3. Sa stii ca te inteleg foarte bine cu acea frica. Loredana are perfecta dreptate, dar tot simt si frica. In mod special apare atunci cand povestesc lucruri personale, mereu imi pare ca nu sunt suficient de interesante sau altadata prea personale ca sa le expun pe blog. Si totusi, uneori reusesc sa le public. Apas efectiv pe buton, cu emotie ce-i drept, si le dau drumul. Altele, insa, raman acolo, doar pentru mine. Este un balans pe care incerc sa il controlez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai expus excelent ceea ce simt eu - exact asa este !...Si cand incerc sa abordez o tema, pe care au analizat-o si expus-o si altii , mi se pare ca totul e deja spus mult mai bine si instantaneu , parca nu-i mai vad rostul ! Uneori am impresia ca tine de nivelul de cunoastere , de cele mai multe ori insa , cred ca mai degraba de modul de expunere - desi merg mana in mana ! Grea lupta sa menti balanta echilibrata ! Te imbratisez cu drag Mihaela !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină