vineri, 20 martie 2015

Jurnalul unei femei simple

Pentru astazi (data)... 20 martie 2015

Afara ... din ce in ce mai multa primavara

Mă gândesc ...ca trebuie sa sti si cum sa ceri universului ,ceea ce doresti , caci  altfel e posibil sa doara (si la propriu si la figurat ).

Din  de unde invat...de la animalute , pasarale "traieste azi ", de la plante "e un timp pentru toate " de la copilasi "traieste simplu , joaca-te si nu tine manie "....

Sunt recunoscătoare pentru ...energie , sub toate formele ei , si pentru spiritualitate - nu pretind ca stiu cu ce se mananca , spun doar ca inteleg unele lucruri .

Din bucătărie ... o pitza

Cu ce sunt imbracata ...lejer , atat de lejer ca mi-e cam frig

Citesc ...predau Dianei ortograme , asa ca azi mai multa cercetare in acest domeniu , si Louise L. Hay -  " Poti sa-ti vindeci viata "

Ceea ce astept ...echilibrul  si sper ...sa ma iubesc mai mult

Ce mai mesteresc ... am ajutat-o pe Diana sa faca cercei

Ascult ... acum e liniste si ma bucur enorm de linistea asta

În casa ... bucataria arata cel mai bine

Unul dintre lucrurile mele preferate ...mi-e dor de o baie in cada , aici avem doar dus

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... o dubla aniversare care ne va scoate din casa  : nepotelul si taticul lui 

Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:
            
        Jurnalele ne sunt gazduite de Taniusa ! O seara minunata, suflete frumoase !

8 comentarii:

  1. Foarte frumosi cercelusii!
    sambata cu bucurii sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Loredana ! Am primit un kit de creatie , dotat cu toate cele . E exact ca-n reclama aia : am invatat mecanic , ne-a ajutat pliantul de prezentare ! .O sambata frumoasa si voua , suflete dragi !

      Ștergere
  2. Imi plac cerceii! Si la noi azi a venit primavara:) Sa aveti un week-end fain, plin de soare si bucurie! Eu chiar as scoate cada:)), nu am umplut niciodata in 5 ani cada:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca , draga mea , stiu ca numai economie nu e , cand e vb de a umple o cada cu apa , DAR, eu o vad tare practica pentru stilul nostru de viata .Eu spal mochetele in cada - le-am dus la o spalatorie ...nu-mi mai trebuie ! Apoi catelul trebuie si el spalat , care catel ,dupa acest "proces " , se scutura de numa -numa , si mi-e mult mai usor ,sa strang si sa spal dupa el cada , decat dusul .Toate astea in afara bucuriei mele, de a face baie in cada ! Multumesc pentru apreciere si vizita . Te imbratisez cu mare drag !

      Ștergere
    2. :) a, nu-s eu asa economicoasa:), mie nu-mi place sa fac baie in cada. Ce e drept un catel se spala mai usor in cada, mai ales daca vrea sa iasa, oricum insa se sterge de toate covoarele, cred ca de la mirosul de sampon:))

      Ștergere
    3. Da , catelusii sunt fooaarrtee perseverenti in "trebuie sa scap de ce-ai pus pe mine " ! Si da , desi imbracam la propriu camera cu lejerii vechi , nu stiu cum reuseste , dar tot pe covor ajunge ! Te pup draga mea ,draga !

      Ștergere
  3. M-a batut intr-o vreme gandul sa ma limitez la dus dar nimic nu se compara cu o jumatate de ora intr-o cada cu apa calda si cateva picaturi de ulei parfumat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , e de neinlocuit ! Am o alta energie , dupa o baie in cada ! Micile placeri ( nevinovate ) care fac diferenta ! Multumesc pentru vizita ! O duminica frumoasa si relaxanta !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină