sâmbătă, 7 martie 2015

5 lucruri de sambata asta !

   Eu zau daca inteleg, unde si de ce ,se tot grabeste lumea asta !  Aici au inceput  decorarea copacilor cu oua de plastic decorative .  Magazinele sunt pline de decoratiuni de paste , peste tot numai iepuri si oua !  Concurenta e in floare la decorat gradina .....si 3 oua daca-atarnat in gard , ala-i primul ...si are grija sa stie tot satul ,ca pe strada lui el a dat startul la decorat . Sarbatorile devin din ce in ce mai mult,un prilej de investit in obiecte , si mult mai putin in sentimente !
      Revenind la tema postarii de sambata asta , o sa atasez  cateva link-uri care mi-au placut ,desi sunt  o contradictie totala cu  ceea ce simt si traiesc in ultima perioada .
    Primul este despre alimente si combinatia alimentelor  la gatire  .
    Al doilea este tot despre alimente , dar de data aceasta ,despre reglarea ph-ului din organism .  Cel mai mult m-au atins frazele din finalul acestui articol !
      Al trei-lea  "frumos"  este articolul   "Sfaturi de la un copac "  .
       Pe acesta il iubesc  " Despre post"  cuvintele de invatatura ale parintelui Calistrat  .
    Acest ultim link  ,  este in ton cu ziua de maine , cu , despre si pentru noi DOAMNELE MELE DRAGI !
    Si pentru ca maine este ziua noastra a mamelor , va urez un sincer LA MULTI ANI , MAMICI FRUMOASE  ! LA MULTI ANI DOAMNELOR !
                  
                               
http://quoteimg.com/aunty-acid-birthday-wishes/
    Loredana  a postat pe blogul ei o poezie SUPERBA !!
     Provocarea  pentru sambete frumoase ne-a fost propusa de Ana  ! Va puteti alatura daca doriti ! Un 8 Martie plin de frumos tuturor !!

8 comentarii:

  1. O zi asa cum vrea sufletul tau sa fie, draga Gabriela! O meriti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc cu toata inima , suflete ! Te imbratisez cu mare drag !

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru urare si vizita, Alexandra ! O primavara plina de magie iti doresc !

      Ștergere
  3. La multi ani mamica si fetita! Sa aveti o primavara plina de soare si bucurii si liniste si zambete si drumuri clare si line:). Pe mine inca nu m-au prins decoratiunile de Paste, pentru mine este o sarbatoare religioasa si sper sa raman asa, pentru ca...vrand-nevrand Craciunul este mult despre brad, decratiuni, cadouri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Anca ,sti ca-ti multumesc cu fiecare bucatica din mine ,pentru urarile tale pline de frumos ! Te simt mereu aproape si parca te-as sti de-o viata ! Mereu mi-e usor sa-ti scriu si sa-ti raspund ...e ceva ce nu pot face cu oricine si nici nu-mi pot explica , de ce ! .... Nici noi nu ne dam in vant dupa decoratiuni ,pentru aceasta sarbatoare ... si-apoi daca-mi doresc cu adevarat o decoratiune , prefer sa-mi mesteresc una . ...Si DA ai mare dreptate , Sarbatoarea Pascala este despre trecere , transformare in lumina , cu sufletul si fapta .Deci e important sa o si pastram ca atare . Cumparand si "cosmetizand " hranim orgoliul , nicidecum sufletul . Va imbratisez pe amandoua cu mare, mare drag !

      Ștergere
  4. La multi ani si o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult ! La multi ani si o primavara plina de zambete !!!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină