duminică, 15 februarie 2015

5 lucruri care-mi plac sambata !

    Sambata aceasta am vazut  rosu-roz peste tot . Aici  toata lumea a luat-o  razna in ziua asta speciala  : toti se imbraca in diferite costume , baloane  in forma de inimioara peste tot , vanzarile la flori si prajituri bat recordurile .Recunosc ca dintre toate , baloanele in forma de inimioara mi-au placut cel mai mult. Un alt lucru care mi-a placut astazi ,a fost descoperirea semintelor de pin .Sunt delicioase dar si scumpe  ! Al treile frumos pe ordinea de zi , este "explozia" de  ghiocei de prin gradini . Aici sunt flori peste tot , chiar si la timpul asta . Frumusetea cu numarul 4  este aceasta   postare a Ancai , care mi-a placut enorm , desi eu nu as avea cu ce sa completez o  astfel de lista . Si ca sa terminam intr-o nota optimista , pe locul numarul 5 ,am pus aceasta fotografie gasita pe FB

      Provocarea pentru sambete frumoase ne-a fost propusa de  Ana .
        O duminica asa cum va doriti !!

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca ti-a placut postarea mea, cred ca fiecare are o lista de lucruri banale care i-au adus bucurie. Si mie imi plac mult baloanele inimioara:) O saptamana cu bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Anca , poti sa numesti listuta ta in orice alt fel , dar sigur banala nu e !! De altfel am observat din comentarii ca ai si o listuta cu lucruri de facut in vianta asta , care mi s-a parut la fel de interesanta .Multumesc pentru vizita . O saptamana minunata sa ai !!

      Ștergere
  2. Si pe la noi prin magazine au fost inimioare, dar noi am stat acasa si am evitat toata nebunia consumerista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta este nota generala , NEBUNIE CONSUMERISTA . Parca iubirea ar fi permisa doar in ziua asta si atat . Aici inimioarle nu lipsesc inclusiv din campuri , intersectii , balcoane peste tot este prezent acest simbol. In ceea ce ne priveste , noi preferam Dragobetele , si nu ca o atitudine de "Gica-contra", ci pentru ca este a noastra , si chiar daca nu suna chiar asa de comercial , trebuie sa nu ne uitam traditiile . Pana una alta , sa ne iubim si sa daruim iubire in fiecare zi ,caci numai iubirea vindeca si daruieste viata . Multumesc pentru vizita suflete ! Sa aveti o saptamana plina de frumos !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină