duminică, 1 februarie 2015

5 lucruri care-mi plac sambata !

      O sambata  frumoasa si nu prea friguroasa , in care am si muncit dar ne-am si relaxat . Se spune ca daca vrei sa ti se intample cava bun , trebuie sa faci lucruri pe care nu le-ai mai facut niciodata . Asa ca , azi a fost oficial , prima zi in care mi-am pus patine in picioare - nu spun ca am patinat , caci ceea ce-am prestat eu ,a fost mai mult mers incordat si , am reusit sa bat recordul la ...strans in brate un sot vigilent , ce nu ma lasat sa ma imprastii pe gheata !  A doua frumutete de azi , e un zvac de floare , care nu stiu prin ce minune , a reusit sa-si faca aparitia .
                                         
EU STIAM CA  FACE O FLOARE SI GATA    !
   Un alt lucru frumos , a fost  tava cu briose ....mi-au placut enorm culorile ....
                                                        



                                                                                                                         Castelul noaptea ...
            
       Dar cel mai placut lucru de sambata asta , a fost cand  buburuza mi-a dat o invitatie la centrul ei de ralaxare !!! Se pricepe de minune - te framanta cu manutele ei mici , cu  atata putere si determinare ...am simtit ca ma topesc , nu alta! Iar apoi un coafat gratis , pt ca am stat cuminte .Imi  venea sa adorm , dar mi-a fost teama ca se supara si data viitoare nu mai primesc nimic !
        Provocarea pentru sambete frumoase ne-a fost propusa de  Ana  .
       Sa aveti o duminica relaxanta si plina de bucurii ! Pupici pentru toti !
        

4 comentarii:

  1. :) eu nu am patinat niciodata si nici nu cred ca m-as aventura:), bravo! Si la mine a dat o zambila, la fel, dupa ce eu o pusesem deoparte:), imi place tava. Sa ai o saptamana minunata:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna draga mea draga si multumesc ! Orice are un inceput ! Daca vei dori sa faci acest inceput , sa o pornesti mai intai cu patinele cu rotile . Sunt un start mai bun si te pregatesc cumva pentru cele pe gheata , si cum vine caldura , acus-acus , o sa fie un bun prilej de blimbare cu Ilincuta .Zambiluta asta am s-o pastrez ...e speciala ! O saptamana frumoasa dragele mele dragi !

      Ștergere
  2. Mi-as dori tare mult sa patinez,uneori mi-e ciuda ca stam la tara si nu avem parte de tot ce ne-am dori,alteori ma bucur ca stam aici...avantaje si dezavantaje.Sunt briose dulci sau sarate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubita mea Carmen , sa stai la curte si implicit la casuta , e minunat . Asta este dorinta noastra si tot acest gand ne-a manat asa departe de casa ! Da, e munca , da, la casa nu e lapte si miere , dar e batatura ta ( cum se zice din batrani ) , unde poti sa faci ce vrei , cand vrei si cum vrei !! Patinatul se rezolva cu o "aventura " in oras , ca multe altele . Briosele sunt aperitiv , am scris despre ele aici casutagandurilormele.blogspot.com/2014/08/preferinte-culinare.html ...si multumesc ca mi-ai atras atentia , ca am uitat sa pun link-ul . Multumesc pentru vizita si te mai astept ! Te imbratisez !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină