luni, 19 ianuarie 2015

Provocari de pe bloguri !

    Desi viata noastra e in continuare plina de
necunoscut si deci nelinisti , ne straduim din rasputeri , sa nu ne pierdem speranta. Ne-am pus de acord deci , sa punem in practica unele provocari gasite pe bloguri.
     Povocarile Iuliei de pe "Economisim .info" , provocarea la citit  , precum si provocarea celor 52 de saptamani  , ne-au starnit interesul cel mai tare , deci vom participa si noi .
    "5 lucruri care imi plac sambata " de la Ana ,precum si " Jurnalul unei femei simple " al Taniusei  , sunt alte provocari carora doresc sa ma alatur, caci sunt un bun prilej de a trai prezentul .
     De pe blogul Irinei aleg , sa particip la "Mozaicul lunii" si poate pentru anul viitor , ma voi inscrie si la  frumoasa provocare " Fericirea in 53 de saptamani "   , o provocare care necesita o oarece  experienta in simplitate - dupa parerea mea.
   Acestea fiind spuse (scrise) , sper sa ma pot descurca cu toate , iar voua dragele mele , va urez o saptamana plina de inspiratie si creativitate . 
          Pupici si imbratisari !

4 comentarii:

  1. Bafta la provocari!...la cea cu 52 de saptamani ma gandeam si eu,mai vedem poate o pun in aplicare,imi place si provocarea de sambata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc si mult spor si voua ! Recunosc ca cea mai aproape de suflet ( dar si cu emotii pe masura ) , este "jurnalul" . Citesc si ma incanta maxim , cat de frumos scriu Anca , posesoarea blogului casutadinpoveste.blogspot.com , precum si Loredana in blogul ei ingerica.blogspot.com. Sper sa ma pot descurca bine la aceasta provocare , dar si la celelalte . Pupici si multumesc pentru vizita !

    RăspundețiȘtergere
  3. La cit mai multe realizari Gabriela! Ma bucur ca te alaturi si tu jurnalului! O saptamina minunata!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină