marți, 16 decembrie 2014

Reciclam , reciclam , pentru craciun ne decoram !!

        Am lipsit putin din casuta , dar  vreau sa va multumesc pentru vizita si rabdare . Suntem ocupati pana peste cap cu facutul bagajelor , insa nu m-am putut abtine , sa nu termin  o decoratiune , pe care o incepusem cu ceva vreme in urma .
       Am facut o stea din bete de ziare .
  Rasucirea lor e migaloasa  , asa ca mi-a luat ceva timp confectionarea . Initial am vrut sa fac un cos , apoi am gasit pe net o stea si ,am hotarat ca o voi face  pe aceasta . Iata ce a iesit :
     Am  dat cu spray decorativ auriu  , apoi cu glitter pentru stralucire , uscarea durand o noapte . 
     Am adaugat clopotei din polestiren , vopsiti cu rosu cu aceeasi procedura : spray decorativ  si glitter .  
        Stelutele aplicate au fost cumparate  , desi as fi putut sa o las si simpla . 
     E o decoratiune de dimensiune relativ mare , avand in vedere ca numai steaua are 25 cm , lungimea totala cu tot cu acesti clopotei , fiind de aproximativ de 45 cm .
  
     
  
        
       Si asta nu e tot ce am facut in acest rastimp  , asa ca va invit sa-mi treceti pragul casutei si in urmatoarele zile , daca doriti sa vedeti ce am mai creat cu manutele noastre , pentru aceste sarbatori . 
  Nu uitati sa ne vizitati si in  magazinul virtual   , unde veti gasi lucruri care va pot infrumuseta casuta , sau pot fi daruite celor dragi .

          O saptamana plina de magie va doresc !


  


 

8 comentarii:

  1. Toate sunt minunate!
    FELICITARI!
    Va asteptam acasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunata steluta.Vad ca manuiesti tare bine tehnica asta,eu am incercat sa impletesc cateva cosulete,dar nu am fost multumita de rezultat....in schimb tot din hartie invartita am facut cosulete lipind acele baghete.Sarbatori frumoasa acasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea , e pentru prima data cand fac asa ceva si sunt departe de a manui bine tehnica . Rezultatul este satisfacator , departe de a putea fi transformat in venit , insa numai bun pentru casuta noastra . Sarbatori frumoase si binecuvantate pentru voi si celor dragi voua , caci sunt in plina desfasurare ( daca nu ma insel !). Pupici !!

      Ștergere
  3. corecteaza te rog ,in loc de frumoasa,scrie frumoase...m-am grabit ,am vrut sa corectez si am trimis din greseala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti fa probleme draga mea ! Daca cineva e deranjat de aceast aspect , e fix problema lor . Eu te accept asa cum esti , si o mica greseala de exprimare , nu te face mai putin importanta si de apreciat !! Sa aveti zile frumoase impreuna !!!

      Ștergere
  4. A ieșit tare frumoasă, nu cred că aș avea atâta răbdare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru aprecieri ! Cand vine vorba de mesterit de acest gen , uit de toate ! Imbratisari si multumesc pentru vizita !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină