miercuri, 12 noiembrie 2014

Luna recunostintei ziua a 11-a !

   Astazi sunt recunoscatoare pentru lipsuri !  
Da , da , ati citit bine - pentru lipsuri , dar nu a  acelora  de ordin material , cu toate ca , pana si acelea au rolul lor ! 
       Desi lipsa ( ca si critica sau uitarea de altfel ) ,e o moneda cu doua fete , eu voi puncta partea ei buna, si anume, lipsa - un motiv  pentru a "creste" !
     Pentru unii ( poate ) , aceasta abordare ar parea  hilara ,  eu chiar cred , ca un om care vrea sa "creasca frumos "  , va fi in primul rand in concurenta cu el , constientizandu-si lipsurile .
    Da, acestea pot constitui o parghie spre dezvoltarea personala . Din lipsuri se nasc dorinte , care la randul lor dau nastere actiunii si deci dezvoltarii . La nivel macro , datorita lipsurilor , lumea asta a evoluat ( desi aici intalnim mai des   reversul medaliei ). La nivel individual insa , o anumita lipsa in plan material , te poate ajuta, sa-ti dezvolti anumite trasaturi de caracter (cum ar fi rabdarea )sau a unor abilitati , oferindu-ti astfel  satisfactia lucrului bine facut .
      Iar ,daca ma gandesc ca acestea  , intr-un context constructiv , dezvolta  si atribute precum constientizarea , acceptarea si cunoasterea , atunci chiar consider lipsurile un motiv de recunostinta !
                                  Voi ce parere aveti ? 
           
                           
   
      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină