duminică, 24 august 2014

Timpul trece ...si totusi sta pe loc !!

          



     Am impresia ca timpul sta in loc ! Sa constati ca te invarti in cerc de ceva timp incoace , nu-i chiar linistitor ,desi ai facut eforturi sa schimbi ceva la tine si implicit in jurul tau .
  Desi faci alegeri in fiecare zi , te poti trezi peste ani ca nu s-a schimbat nimic !O voce interioara iti sopteste ,ca trebuie sa te muti din loc , iar tu te miri, ca desi esti linistit cu rutina ta de fiecare zi,  ca desi ti-ai propus atatea , n-ai realizat nimic ! E un cosmar  sau ai asteptari prea mari ? Jurnalul meu azi m-a facut knockout ! M-am pierdut oare ?!
  P.S.   O constatare , nicidecum o scuza !! - E greu fara busola !...Si chiar daca sti "unde e N" si de unde "rasare soarele",aceasta "calatorie" implica o "destinatie"...si se pare ca pana acum eu nu am reusit sa descopar care e destinatia ! Nu are nici o logica "venirea"daca nu-ti cunosti "menirea "!

4 comentarii:

  1. abia dupa 30 ani am invatat ca fericirea vine din lucruri mici si facute de mine. Ma bucur de un buchet de lori cules, de o carte citita, de momente simple care vin.
    Ani de zile eram ancorata in bani/lucruri cumparate cu bani/asteptari de la altii. Cand nu am mai vazut banii ca o necesitate, ci ca o unealta in mana mea, viata s-a simplificat. Dar pana nu am dat cu capul de toate pragurile, nu am inteles ce e conteaza cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea , se pare ca viata mea inca mai are multe sa-mi demonstreze ! Da stiu , totul e consecinta a alegerilor noastre , dar am constatat ca ea , viata , te incearca foarte urat . Cat de mult ti-ai dor tu sa traiesti simplu , pur si simplu nu te lasa ! Spre exemplu , ce sa alegi sa fie bine pentru copilul tau cand viata iti pune familia pe drumuri , PE MELEAGURI STRAINE ? Sunt momente foarte urate cand viata cere sacrificiul suprem ,si nu ma refer la lucruri ,eu fac referire la sentimente , familie si mai ales inimioara de copil , momente cand nu mai sti daca sentimentele pe care le ai , sunt atasamente sau se cheama iubire si liniste ! Stiu ca totul e echilibru , si ca nu poti castiga ceva daca nu pierzi altceva ....dar ce poti alege intre familie si stabilitate pentru copil ! Cum poti sa le separi ?! Vreau sa le tin pe amandoua impreuna ...daca aleg familie inseamna sa pierd stabilitatea si linistea de care se bucura fetita mea aici in tara , daca aleg stabilitate emotionala si linistea fetitei , atunci trebuie sa impart familia in doua , el sa plece si noi sa ramanem !!!!!???...Nu vreau ,sufletul meu nu vrea sa le separe ...nu e corect sa fi pus in situatii de genul asta ! E greu sa faci alegeri de genul asta ! Multumesc tare mult pentru gandurile tale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit mesajul Gabrielei si vreau sami spun părerea si durerea.Am trăit într-o familie in care tata era mereu peste hotare ca noi sa avem stablitate, va spun ca o fiica care ia lipsit tatăl mereu, care a ajuns la 30 de ani si foarte greu reușește sa creeze un raport de dragoste cu el, si mai ales care nu stie acum cum trebuie sa fie propriul sot pentru ca nu a avut un exemplu in fata, si care si-a vazut mama mereu trista sau plingind...va rog nu va lasati fiica fără tata...cit de greu nu ar fi.

      Ștergere
    2. Draga mea , multumesc tare mult pentru mesajul tau ! Imi pare nespus de rau , pentru toata durerea prin care ai trecut , si care te macina inca !Pot spune ca te inteleg intr-o oarecare masura , caci tatal meu a "plecat " cand eu aveam aproape 12 ani , si ai perfecta dreptate , ca fetita am suferit si sufar foarte mult ! Am pus in balanta toate aceste aspecte si am luat decizia de a ne chinui impreuna peste hotare . Ca va fi pentru un an sau 10 , vom vedea ...DAR SA FIM IMPREUNA E CEL MAI IMPORTANT PENTRU BUBURUZA NOASTRA ! Sper ca cel de sus sa ne ajute si sa ne aiba in paza sa ! Iti multumesc tare , tare mult pentru interventia ta ...a fost un raspuns pe care divinitatea l-a trimis prin comentariul tau ! Liniste in suflet si multa iubire sa-ti dea Bunul Dumnezeu !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Totalul afișărilor de pagină